Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

12 minutes ago, Seabass said:

Mr Bean Waiting GIF by MOODMAN

Omiljeni umetnik mog deteta. Danas je gledao neki tik tok sa njegovim slikama od bebe do danas.

12 minutes ago, Mel said:

Omiljeni umetnik mog deteta. Danas je gledao neki tik tok sa njegovim slikama od bebe do danas.

Ne mogu smisliti ovog Mr Beana, odma se hvatam za daljinski.

Imam utisak da ce nas za ovu zajebanciju kralj kazniti jednim midzimalizmom umjesto onih umjetnickih bravura. blush

Slican character Rowana Atkinsona koji je imao dobru foru je u Hot Shots part Deux, gdje je bio zarobljen tako sto su mu zavezali pertle lijeve i desne cipele,

To je bilo malo funny.

Edited by Seabass

A ko vam je Grujica?

12 minutes ago, STARMAN said:

A ko vam je Grujica?

Grujica Kelić je sportski novinar. Neke njegove analize nisu naišle na pozitivan feedback, pa ga je kralj ironično uzeo za avatar.

https://www.mozzartsport.com/novinar/116

Grujicin duh mi lebdi iznad Pikčija od prvog dana, sve se pitam da li će se pojaviti čovek.

Ako se pojavi najebali smo. On je veliki tepac.

Osim košarke, nisu mu strane ni teme u fudbalu, vaterpolu, odbojci i rukometu, ali je posebno zainteresovan za borilačke sportove u kojima je kako direktno, tako i indirektno, praktično čitav život.

I kralj je, ako se ne varam, čovek od kimona, tako da možda ih je i to spojilo

Ko bre? Kralj ili Grujica? huh

Na ovo Sibijevo se odnosilo, ulete MŽ...

Edited by Lena

Ja sam mislio na Grujicu, ne znam za kralja. Grujica ima tako neku facu, kad te pogleda ledi krv u zilama.

Ok onda, može crtež i sutra - prekosutra, ne žurimo nigde.

Što reče Grujica onomad, We have all the time in the world.

6 minutes ago, Seabass said:

Grujica ima tako neku facu, kad te pogleda ledi krv u zilama.

Screenshot-from-2025-04-06-23-54-59.png

Što jes' jes' unsure

Cekajuci crtez stukao sam 400g sladoleda od nervoze, necu moci zaspat do 4.

1 minute ago, Lena said:

Screenshot-from-2025-04-06-23-54-59.png

Što jes' jes' unsure

To ti kazem. 45kg cistog neukrotivog, zvjerskog bijesa.

Grujice, ako citas ove redove - izvini.