Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Vreme leti, nije 9 toliko daleko 🙂

4 minutes ago, STARMAN said:

Vreme leti, nije 9 toliko daleko 🙂

Nisi ti onda neki zavisnik happy )

Ma uvuklo me skroz... nego imam i neka druga posla, pa mi odgovara da bar znam da ne refrešujem pre 9 )

Za kralja cuvam ovaj zxadatak vec neko vrijeme jer bih volio vidjeti kako ce on nacrtati. Sacekacu do 9, nije problem, pogotovo sto je tad kod mene 20h.

Opusteno, strpljivi smo. 😉

Još 24 minute

Strpljivo smo se nacrtali pola sata pre premijere, sve blinka zeleno.

Imamo kvorum

Mnogo ste brzi i dinamicni ovih dana, sve pohvale i za crteze i za pogadjace, ja od kad sam se razbolela dani mi prolaze u spavanju pa redovno imam po 5 propustenih strana kad god naidjem.

6 minutes ago, Mel said:

Mnogo ste brzi i dinamicni ovih dana, sve pohvale i za crteze i za pogadjace, ja od kad sam se razbolela dani mi prolaze u spavanju pa redovno imam po 5 propustenih strana kad god naidjem.

Brz oporavak!

Tik-tak, tik-tak happy

Slab je Grujica pod pritiskom.

Ignorisi pritiskivace kralju, samo polako i opusteno.

Ali ako moze malo brze...

grujica

Razvukao najduže čekan crtež u Srbiji ikada

Mr Bean Waiting GIF by MOODMAN