Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Summer in Siam

Freak

Trans freak

Siamese trans freak pussy pussy

3 minutes ago, hooyadahoo said:

Freak

Trans freak

Siamese trans freak pussy pussy

1/3

Freak like me?

Bravo Starmanka kecman

Ide zadatak pronto.

Ovo je bilo expresno! )

I ovo će biti ekspresno.

Noćni minimalizam...

Pesma na engleskom, 3 reči. Pixies.jpg

3 hours ago, Seabass said:

Nije to nista. Imao sam jos slicnih epizoda sa selebritijima gdje se nista uzbudljivo nije desilo. Na primjer kada sam basisti Blura zamalo izvalio oko grudvom snijega.

Nije picka, ja sam trebao pitati, siguran sam da me ne bi odbio. Ovo drugo, u Astoriji, mozda je bio na necemu, ko zna.

A nisam vise 100% siguran dal sam si umislio ili se stvarno desilo ali mislim da je mene Brena poljubila. Imala je koncert i mi djecurlija preskocili preko zice, a on sisla sa krana sa kojeg je pjevala i u publiku. I vidi mene i poljubi me u obraz. Moglo mi je biti 10ak godina. U ona vremena Si Cile si i Mile voli disko, '80-82, ne znam.

Btw, dobio sam zadatak, sacu da nacrtam.

Pa tad je Brena bila na vrhuncu karijere, to je kao da te sad poljubi Bili Ajliš ili Dua Lipa.

Heart, grupa?

0.5/3, pesma je

Evil Hearted You

Pogodak, bravo!

Kraljevski nema šta. Bravo!

20250404_121143.jpg

God Save the Queen