Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Vas dvoje ste brzo ufercili da zadajete i crtate koske. Hat off. )

Ajde, salji zadatak.

42 minutes ago, Seabass said:

Jel jebeni Nick Cave?

Dvaput sam imao susret s njim, tamo nekad '95-'96. Prvi puta kad sam radio u nekom baru na Notting Hill Gate, on je bio semi-regular. Kad je placao racun karticom, htio sam da mu ne vratim onaj slip, da sacuvam kao autogram jer me bilo blam da ga pitam ali mi je trazio racun da mu vratim. Prvi blam.

Drugi put u London Astoria, bio gig Einsturzende Neubauten i on je stojao sa nekim u jednom od koridora. Ja prosao kraj njih, klimnuo glavom, a on me izignorisao. Drugi blam.

Eto. I takvog čoveka si našao da ne pogodiš 😀

Ali Cave koji traži nazad svoj slip, sjajna i nadrealna anegdota.

55 minutes ago, Seabass said:

Jel jebeni Nick Cave?

Dvaput sam imao susret s njim, tamo nekad '95-'96. Prvi puta kad sam radio u nekom baru na Notting Hill Gate, on je bio semi-regular. Kad je placao racun karticom, htio sam da mu ne vratim onaj slip, da sacuvam kao autogram jer me bilo blam da ga pitam ali mi je trazio racun da mu vratim. Prvi blam.

Drugi put u London Astoria, bio gig Einsturzende Neubauten i on je stojao sa nekim u jednom od koridora. Ja prosao kraj njih, klimnuo glavom, a on me izignorisao. Drugi blam.

Kakva pička, nikad ga nisam voleo.

Ja sam sedeo na zidicu ispred diskoteke u Bolu na Braču pored Lepe Brene. Malo smo se gledali.

31 minutes ago, STARMAN said:

Eto. I takvog čoveka si našao da ne pogodiš 😀

Ali Cave koji traži nazad svoj slip, sjajna i nadrealna anegdota.

Nije to nista. Imao sam jos slicnih epizoda sa selebritijima gdje se nista uzbudljivo nije desilo. Na primjer kada sam basisti Blura zamalo izvalio oko grudvom snijega.

20 minutes ago, hooyadahoo said:

Kakva pička, nikad ga nisam voleo.

Ja sam sedeo na zidicu ispred diskoteke u Bolu na Braču pored Lepe Brene. Malo smo se gledali.

Nije picka, ja sam trebao pitati, siguran sam da me ne bi odbio. Ovo drugo, u Astoriji, mozda je bio na necemu, ko zna.

A nisam vise 100% siguran dal sam si umislio ili se stvarno desilo ali mislim da je mene Brena poljubila. Imala je koncert i mi djecurlija preskocili preko zice, a on sisla sa krana sa kojeg je pjevala i u publiku. I vidi mene i poljubi me u obraz. Moglo mi je biti 10ak godina. U ona vremena Si Cile si i Mile voli disko, '80-82, ne znam.

Btw, dobio sam zadatak, sacu da nacrtam.

11 minutes ago, Seabass said:

Nije to nista. Imao sam jos slicnih epizoda sa selebritijima gdje se nista uzbudljivo nije desilo. Na primjer kada sam basisti Blura zamalo izvalio oko grudvom snijega.

Nije picka, ja sam trebao pitati, siguran sam da me ne bi odbio. Ovo drugo, u Astoriji, mozda je bio na necemu, ko zna.

A nisam vise 100% siguran dal sam si umislio ili se stvarno desilo ali mislim da je mene Brena poljubila. Imala je koncert i mi djecurlija preskocili preko zice, a on sisla sa krana sa kojeg je pjevala i u publiku. I vidi mene i poljubi me u obraz. Moglo mi je biti 10ak godina. U ona vremena Si Cile si i Mile voli disko, '80-82, ne znam.

Btw, dobio sam zadatak, sacu da nacrtam.

Pička je. Tražio ti račun. Jbte rokenrol

Samo ne vole da ostavljaju tragove tog tipa. Može da se desi da čestiti Sibi proda Sunu da je pesnik uzeo akciju espreso+cedevita, 3 Temze ga ne bi plaknule.

Nego daj dolabavimo malo, ne mora baš svaki put vena na čelu da pulsira ko disco ball.

Pička je Kejv. Bio je car kao mlad, posle se ispostavilo da ume da napravi dobru pičkastu pesmu ko niko.

😂😂😂

Pa jbte, moj posao na forumu je da sejem dezinformacije uz laganu dozu mržnje, sve zarad dobre zabave moje. Boli me kita za kejva. Al da je pička, pička je 😂😂 nego izbode li oko svoje ti, ili si nas samo ložio?

Jok, tek mene zabole.

Stopicka!

HKYMvlP.jpg

Miladojka you need, sa spejsom viška

no

Pesma ili izvođač?

Ovaj prvi liči na Rackovića.

1 minute ago, STARMAN said:

Pesma ili izvođač?

Ovaj prvi liči na Rackovića.

Pjesma je u pitanju. Nema veze sa izvodjacem. Poznata je stvar. Pogodite kljucnu rijec i docicete do rjesenja.

Edited by Seabass

mutant

Not really ali nisi predaleko.