Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Captain Jack Sparrow

Jeste Jack Sparrow ali ne trazi se on u naslovu knjigew. Makar sam ga nacrtao da je prepoznatljiv.

Ima pirate? Island?

1 hour ago, hooyadahoo said:

Zato što koske

Bogart me

Treba veselo nešto opštepoznato

Easy Rider je classic film, dio opste kulture. Soundtrack takodje, a Don't Bogart Me je dio soundracka. Takoreci, opstepoznato. )

8 minutes ago, Lena said:

Ima pirate? Island?

Nema. Radi se o francuskom naučno fantastičnom trešu, naslov je u tom smislu.

Aluzija je na Vanesu Paradi.

19 minutes ago, Seabass said:

Easy Rider je classic film, dio opste kulture. Soundtrack takodje, a Don't Bogart Me je dio soundracka. Takoreci, opstepoznato. )

Ok, na stranu što sam film video pre 30 godina poslednji put, skoro je nemoguć zadatak. Uber koska. Al pričali smo već o tome

Ja rezervišem pravo da koristim (don't) Bogart me u raznorazne svrhe na topicu zarad plastičnog izražavanja najrazličitijih emocija

41 minutes ago, kralj said:

Nema. Radi se o francuskom naučno fantastičnom trešu, naslov je u tom smislu.

Aluzija je na Vanesu Paradi.

Znam da je bila sa Depom godinama i da ju je ostavio zbog Amber Herd, ali ne kapiram aluziju. Ovo jednooko stvorenje mi nije jasno uopšte, kao ni zašto Džoni ima po 4 prsta unsure

Umorna sam, mozak mi ne radi...

Dovoljna je aluzija da imaš dve reči ovde. Obe se pišu velikim slovom.

Bukvalno sam nacrtao naslov knjige. Razlog za po 4 prsta je isti kao sto junaci crtanih filmova imaju po 4 prsta - lakse za nacrtati. Nevazno za naslov.

Mozda se Vanesa pominje u knjizi ali nije u naslovu. Jednooko stvorenje je u naslovu.

Di je Boksi?

Ne pominje se ni u knjizi, to su abrovi. ph34r

Cyclops Paradise )

Le rire du Cyclope

Knjiga ima 7-8 rijeci (apostrof) u naslovu. disregard Vanesa Paradis information completely. Broj ociju kod stvorenja u vreci je nevazan kao i broj dojki (3) koje se naziru kroz vrecu. Mogao sam nacrtati dva, tri ili bilo koji broj ociju. Bitna je vrsta (rasa) tog bica.

I dobrodosao na Pikcneri )

Edited by Seabass