Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Ovlas sam pregledao Skandinaviju i tamo ne nadjoh nista da odgovara hintovima. U Francuskoj Mano Negra donekle fits the bill, (Manu Chao solo karijera), ali ne pjevaju iskljucivo na engleskom, nego samo ponekad. Mano Negra su bend koji bi mogao biti Lenin rejon ali ne nadjoh nista u diskografiji da odgovara slici.

Sta ostaje? Samo 30ak opcija, kolijevki rokenrola poput Italije, Svice, Rumunije i baltickih zemalja. dry

Skandinavija je.

Pojam je složenica od dva pojma, prvi deo se odnosi na ilustraciju, drugi na pečat.

3 hours ago, Lena said:

Ovo zaista lepo izgleda, ali šteta što nije crtež cry

AI nije dozvoljen, a nisam sigurna ni da je ovo tvoje legalno, ne znam kakve si sve mađije koristio happy

Gde si sada mindžaužaseeee

mindžaužaseeee

mindžaužaseeee

Gde si sada mindžaužaseeee

mindžaužaseeee

mindžaužaseeee

Zašto ćutite mindžaužase

Zašto ćutite

Zašto ćutite

mindžaužaseeee

Copy

Iron