Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Ajde de, nisam mislila ništa loše, nemoj tu da mi zaoštravaš retoriku i gađaš se Mimom happy

Prosto volEm crteže, naročito kad se nađe neko ko ume da crta kao ti, nije da mislim da treba da mi se udovoljava happy

I ovo je svakako hail, no ja numem cry

Znam, znam, šalim se malo.

Zahvalno je bilo i za crtanje, ne mogu da kažem.

Pevač ima jedan od najmuževnijih vokala ikad. Podseća i vokal i repertoar benda na grupu Coustreau koja je možda Sibiju poznatija.

Jao, vokal wub

Često zadajem stvari koje inače ne slušam samo zato što je naslov zgodan za crtanje ili je poznato, ali ovo je moj folder 1/1.

Jel slušaš i Cousteau? Nova Scotia mi je jedan od najboljih albuma ovog veka.

Nikad cuo za Coustreau. Sad poslusah jednu i podsjeti me na Chris Isaaka. Sta je kome muzevno je pomalo subjektivno. Nemam obicaj da kad cujem dublji muski glas pomisim - ah, volio bih imati bebe sa ovim covjekom.

Da nije Barry White?

Ma joook. Kakav Isaak, totalno drugi sport.

Nije ni BW. Evropski bend, prilično popularan, ali sasvim moguće da nisi čuo. Pesma je sa kraja prošlog veka, ja sam ih slušao pre 15 ak godina, milsim da im je tad bio peak, ali to će Lena bolje.

13 minutes ago, kralj said:

Jel slušaš i Cousteau? Nova Scotia mi je jedan od najboljih albuma ovog veka.

Nisam ih slušala, ali evo ispraviću to :)

Slaba sam na Morphine, to su ti vokali kakve ja volim, samo što se to nažalost završilo kako se završilo...

Mejnardov glas mi je isto wub

Morphine se još više oslanja na aranžmane, ali vokali jesu srodni. Cousteau je malo manje mističan.

Gledao sam nedavno po drugi put onaj genijalni dokumentarac o Morphine. Haos.

Englesko govorno podrucje ili su opet neki francuzi?

Meni se nešto čini da je Sibi pominjao ovaj zadati bend, ali moguće da sam pobrkala.

Pevač ima i solo karijeru.

Just now, Seabass said:

Englesko govorno podrucje ili su opet neki francuzi?

Pevaju na engleskom, iako im to nije maternji jezik.

E sad je lako.

Nisu garant Scorpions, onaj Klaus kresti ko vrana.

Nešto sumnjam da je Sibi pominjao.

Boksa bi ovo pospremila u malu mrežu.

Kad saznate, shvatićete da ilustracija ništa drugo nije ni mogla da bude.

2 minutes ago, Seabass said:

Nisu garant Scorpions, onaj Klaus kresti ko vrana.

Nije Nemačka. Ovi su negde tvoja generacija, možda i malo mlađi.