Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Ima album we dont give a fuck about shit.

Reč na F nije na poslednjem mestu.

Ispremećite to što imate i dodajte još po nešto. Ključne reči su manje više tu, sad još ona koja se odnosi na to zašto je džep ispražnjen.

1 minute ago, kralj said:

Ima album we dont give a fuck about shit.

3 minutes ago, Lena said:

Ja sam prvo naišla na The Man Don't Give A F**k, ali nije novija stvar.

Ima i nešto We Still Don't Give A Fu*k, ali je MŽ kralju za prvi pokušaj rekao da nema pogođenih reči, pa pretpostavljam da nema ni ovog člana a, a što se modifikovanja tiče možda ovo fu*k treba da ide u fu**ing, šta znam...

Imate jednu tacnu i jednu nepotpunu.u sva tri primjera.

Guglao sam ovog autora, 3 najpoznatije pesme mu sadrže psovku. Čovek nema wiki stranicu.

Edited by Mindaugas Žukauskas

Video ima 18M views na YT.

Pjesmu sam izabrao jer sam htio vidjeti kako ce Mindi nacrtati ali i zato sto trebate to da cujete. Genijalna stvar.

I've No More F***s To Give

Struktura naslova je: lična zamenica, apostrof, glagol, adverb (3+4), imenica (pl.), particle, glagol

E to, upravo što je Lena napisala. Bravo Lena. happy

Prodiskutujte malo o zadatku dok smisliim nešto originalno.

Gospode bože isuse

Života ti, Sibi, kad imaš nešto da preporučiš idi okači gore na Muziku, a ne 'vako happy

1 minute ago, Lena said:

Gospode bože isuse

Života ti, Sibi, kad imaš nešto da preporučiš idi okači gore na Muziku, a ne 'vako happy

Ovako je bolje. Prvo se potrudite pa nagrada. D

Jel si već zadavao ovog Nikolu Kalenića?

7 minutes ago, kralj said:

Jel si već zadavao ovog Nikolu Kalenića?

Prvi puta sad.

WTF is NK? Neki fudbalist?

Ja sam negde na forumu naleteo na ovoga. Nisam siguran da je pesma ista, ali scenografija da.

I zapamtio sam zbog neverovatne sličnosti sa Kalinom.

image.png

On 17. 2. 2025. at 11:10, Seabass said:

Uh tebe, kod mene je I don't give a fuck by default, samo revidiram treba li u stvari da give one ovisno od situacije. Ali ima i za to pjesma:

sleep