Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Bitter Sweet Symphony?

A śta je ono dole?

Ja sam pogodio. Chocolate Salty Balls je 100%.

Hahahaahaaaaaa

Bravo Sibi, dominacija!

A šta je ono dole?

Šta dole? Ovaj sucker?

Ovo je bio Christmas hit prije vise od 25 godina. Sjecam se da smo se pisali od smijeha kad se pojavio South Park. Ja dobio plisanog Cartmana koji kad ga priotisnes kaze: I would never kill somebody - unless they piss me off, od jedne prijateljice. Sad mi je zena.

Just now, Seabass said:

Ovo je bio Christmas hit prije vise od 25 godina. Sjecam se da smo se pisali od smijeha kad se pojavio South Park. Ja dobio plisanog Cartmana koji kad ga priotisnes kaze: I would never kill somebody - unless they piss me off, od jedne prijateljice. Sad mi je zena.

cryhappy

1 minute ago, kralj said:

Šta dole? Ovaj sucker?

Pa ovo celo treće dole levo od tri elemeneta u kompoziciji D

Ispucah na Huji sve genitalije što sam imo. sleep

Trebo sam ja iskulirati ovaj jer me Huja sad ceka za degenek ali mi je tako naglo sinulo, skocio sam iz kreveta. D

4 minutes ago, Boksi said:

cryhappy

Pa ovo celo treće dole levo od tri elemeneta u kompoziciji D

Pa zato sam i poslao Huji, znao sam da će da prikaže suštinsku poruku pesme, a ne neki alternativni politički korektan bullshit.

Omiljeni detelj mi je što mu nije stalo Milka na podrazumevajuću nadarenost. :D

Just now, Seabass said:

Trebo sam ja iskulirati ovaj jer me Huja sad ceka za degenek ali mi je tako naglo sinulo, skocio sam iz kreveta. D

I tebe? I meni je pretio.

5 minutes ago, kralj said:

Pa zato sam i poslao Huji, znao sam da će da prikaže suštinsku poruku pesme, a ne neki alternativni politički korektan bullshit.

Omiljeni detelj mi je što mu nije stalo Milka na podrazumevajuću nadarenost. :D

Crtez je odlican, sad se lupam u celo kako odma' nisam skuzio nego mi je trebalo da prespavam.

Boksi, ono dole je zemska isplazenog jezika. Moras da zaskiljis ocima da vidis, to je neka Picasso kubizam metoda ali masnica na kikici je indikacija pola.