Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

5 minutes ago, Midžeta said:

Pete Dhoerty?

O njemu znam kao o Amy, pa x45, ali veze nisam imao da su njih dvoje u nekoj šemi. Ili ga u pesmi pominje? To bih voleo da čujem D

A jedini čovek koga vezujem za Amy, a da se u međuvremenu nagrdio je Srbljanović.

5 minutes ago, kralj said:

O njemu znam kao o Amy, pa x45, ali veze nisam imao da su njih dvoje u nekoj šemi. Ili ga u pesmi pominje? To bih voleo da čujem D

A jedini čovek koga vezujem za Amy, a da se u međuvremenu nagrdio je Srbljanović.

Sky News
No image preview

Pete Doherty: Amy Winehouse And I Were Lovers

The Libertines frontman reveals he had a relationship with late singer Amy Winehouse - and has written a song in her memory.

Ih, posthumno. Što bi se reklo: Sad je lako

Evo baš istražujem, borim se. Sviđa mi se kad neko ovako izađe iz svojih cipela zbog posebnih namena. Baš joj je finu pesmu posvetio:

6 minutes ago, kralj said:

Da, bili su u šemi kad se razvela od Blejka, a njega Moss the Boss sutnula pa su ih onda jurili paparaci po Londonu odvaljene i zarozane , Daily Fail je imao a field day a ja nisam to trebala da čitam i pratim u tim godinama laugh

Meni kod Dokertija najjači onaj dokumentarac u pokušaju, Pete Dhoety who killed my son, keva nekog dzanera koji je ispao kroz prozor tog drug dena ne može da prihvati da joj se sin rašnirao i pao pa misli da je Dokerti imao veze sa tim

I sto ima dete sa Lisom Morish, koja je isto kao muzicarka, a ima dete sa njim i sa....bratom Lijamom lol, kakav 2 for 2

(Zbog te afere se brt Lijam razveo od one Nikole Apleton od All Saints fame)

Treba me zgaziti

Jebote Midži, moram na papir da bacim neki šematski prikaz ovog posta.

@Midžeta Mirror ili Daily Mail? wub

E: Sibi će javno da nas se odrekne D

Edited by Boksi

7 minutes ago, kralj said:

Jebote Midži, moram na papir da bacim neki šematski prikaz ovog posta.

Ja se izvinjavam, sad bi Valk rekla da je to midzogovor laugh

7 minutes ago, Boksi said:

@Midžeta Mirror ili Daily Mail? wub

E: Sibi će javno da nas se odrekne D

Daily Mail do kraja svemira, najjace tres novine wub

Serija pasivno agresivnih članaka o Tejlor Svift i njenoj squad koju je izvodila po koncertima i o tome kako Petera Hooka (of New Order/Joy Division fame) bije žena su nešto najjače ikada

I komentari, uvek

1 minute ago, Midžeta said:

Daily Mail do kraja svemira, najjace tres novine wub

Serija pasivno agresivnih članaka o Tejlor Svift i njenoj squad koju je izvodila po koncertima i o tome kako Petera Hooka (of New Order/Joy Division fame) bije žena su nešto najjače ikada

I komentari, uvek

Rasplaka me cryhappy Znači ima nas još ❤️

Komentari najjači! Svašta čovek sazna 😁

Tejlor Svift je inače sa Trevisom Kelsijem iz Čifsa.

Ne znate garant.

Ko god cita taj trash I think less of them.

Nekad davno, dok su se jos citale papirne novine ja sam znao prelistati The Sun i omiljena rubrika mi je bila Dear Deidre. To je cringe trash samo takav. Bio je i foto-strip, uglavnom zenska u donjem vesu ili vara ili misli da je prevarena. Pa dileme oko toga.

dmc].jpg

song, 3 words

27 minutes ago, Midžeta said:

Da, bili su u šemi kad se razvela od Blejka, a njega Moss the Boss sutnula pa su ih onda jurili paparaci po Londonu odvaljene i zarozane , Daily Fail je imao a field day a ja nisam to trebala da čitam i pratim u tim godinama laugh

Meni kod Dokertija najjači onaj dokumentarac u pokušaju, Pete Dhoety who killed my son, keva nekog dzanera koji je ispao kroz prozor tog drug dena ne može da prihvati da joj se sin rašnirao i pao pa misli da je Dokerti imao veze sa tim

I sto ima dete sa Lisom Morish, koja je isto kao muzicarka, a ima dete sa njim i sa....bratom Lijamom lol, kakav 2 for 2

(Zbog te afere se brt Lijam razveo od one Nikole Apleton od All Saints fame)

Treba me zgaziti

Ja se sjecam svega ovoga kad je bilo. Jos prije toga je bio slucaj gdje su nasli djecka mrtvog u bazenu u kuci tada mega popularnog Majkla Barimura. Djecko bio pun droge i ejakulata u dupetu. Za Barimora se do tad nije ni znalo da je gej.

Dobra stara vremena kad su vijesti bile o celebritijima.

"Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr."

the big lebowski GIF

Huja, izvini, samo da odgovorim/repliciram pa ti se posvećujem 100%

10 minutes ago, kralj said:

Tejlor Svift je inače sa Trevisom Kelsijem iz Čifsa.

Ne znate garant.

Hehehe. Prošlog petka išli Trevis i Patrik da igraju golf fantom

9 minutes ago, Seabass said:

Ko god cita taj trash I think less of them.

Nekad davno, dok su se jos citale papirne novine ja sam znao prelistati The Sun i omiljena rubrika mi je bila Dear Deidre. To je cringe trash samo takav. Bio je i foto-strip, uglavnom zenska u donjem vesu ili vara ili misli da je prevarena. Pa dileme oko toga.

Imam negde predratni časopis u kome Mirjam odgovara na pisma čitateljki slomljena srca. Priceless.

Edited by Boksi
Typo