Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

Btw, no_one naravno da je kratica od Number One, ali nedelja jutro, zašto ljudima ne napakostiti. :dry:

• +1 1
  • Haha 1
Posted
1 minute ago, Seabass said:

Au pa pičkamimaterina, znam za njih, odlicni su. 

Jos je Mel bila toliko blizu sa we don't care. Arrrrrgh. 

Jason Williamson ima paklen glas :D

/ne zajebavam se, samo nisam znao ime kukavno/

• +1 2
Posted
1 minute ago, Seabass said:

Jos je Mel bila toliko blizu sa we don't care. Arrrrrgh. 

To sam vam odmah rekla, samo da treba drugi izraz, ali vi slušate MŽ-a koji vas voza :hihi:

Bravo, Hujo! :) 

Posted

Dobra zajebancija ispade :D

Trebao sam Lenu pustiti da hintuje, bilo bi ranije :happy:

Najveći mi je wtf da Džejson nema stranicu na Vikipediji.

Posted

Bar će nam Midž kako je krenula obogatiti komunu. Meni neprijatno da svedočim :D

Sledeće na redu je Sibi prodaje bojice no_one-u.

• Haha 4
Posted

A @Weenie Pooh će da pogodi na keca, i da se nervira 5 stranica da li ste normalni. :happy:

Kudos to @no_one, malo smo te zloupotrebili u naše svrhe.

Da napišem radi pretrage: No one's bothered

Posted

Album je Key Markets, samo da kazem da u UK ne postoji niti je ikad postojao lanac trgovina pod tim nazivom. :dry:

Posted
4 minutes ago, Seabass said:

Album je Key Markets, samo da kazem da u UK ne postoji niti je ikad postojao lanac trgovina pod tim nazivom. :dry:

Keymarkets was the first supermarket I remember going to regularly in the early 80s when I was a toddler.

Anyone remember them? Their logo was a big yellow key symbol on a blue background. I remember one in Bath and there was a big one near where the Gateshead Metrocentre is now (I think that one survived a little longer than the others). They got taken over by Gateway I think.

Posted
13 minutes ago, Boksi said:

@hooyadahoo

Reveal hidden contents

happy crowd GIF by South Park

Nema više života u nama ni pošteno se nasmejati. :D

Super stvar, btw.

Imam 3 njihove na dizeru, ova mi možda i bolja od sve 3, a verovatno je nikad pre nisam čuo.

Dobri su i hintovi, svako je imao da se uhvati za nešto, jedino što je delovalo da je bend red veličine killersa. 

Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Keymarkets was the first supermarket I remember going to regularly in the early 80s when I was a toddler.

Anyone remember them? Their logo was a big yellow key symbol on a blue background. I remember one in Bath and there was a big one near where the Gateshead Metrocentre is now (I think that one survived a little longer than the others). They got taken over by Gateway I think.

I stand corrected.

Posted

Kroz sav heartache uzaludnog srca, ovo je neki bonus i utjeha:

Posted

Realno, i treba da se plati odluka da ideš preko albuma & bakalnice.:fantom:

Doduše, ja i nisam mnogo stradao tumarajući, samo sam od literature otvorio midzetin spisak pevača, otišao do kraja i ovlaš overio tu zadnju stranu. Sreća, jer je baš na toj poslednjoj trebalo da bude naš junak da je u top 750 najpoznatijih britanskih pevača 21. veka. Ali jbg nije.