Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

Mene je asistent clue bacio odmah na Jasona Williamsa aka White Chocolate. Onda sam svezao sa Jason Whiteom, gitaristom Green Daya, ali kad videh da je frontmen, pustio sam nidru da se sredim.

• +1 2
Posted

E gugala sam musicians and basketball players with similar name i izlazi mi ko od NBA igrača ima i "rep" albume/pesme, Dame Dolla :lol:

• Haha 1
Posted

Vidim :vesala2:

3 minutes ago, kralj said:

Što je najgore, ja bih navatao ovde asistenta, ali lep je dan van kuće. Što ti ne vitlaš forumaša?

Napisala sam da se javi :lol:

• Haha 1
Posted
1 minute ago, kralj said:

Crna Midža, onaj tvoj spisak ima 4 strane. :vesala2:

Dug je dan…

Spoiler

Old Man Technology GIF by The Mole Agent

Posted
20 minutes ago, kralj said:

Mene je asistent clue bacio odmah na Jasona Williamsa aka White Chocolate. Onda sam svezao sa Jason Whiteom, gitaristom Green Daya, ali kad videh da je frontmen, pustio sam nidru da se sredim.

Pogledah ovaj post, i kontam da ste pogodili na prethodnim stranama, kad ono ništa :D

Dodajte i ovo Midgetino, i tu ste. 

• Haha 2
Posted

Onda bi bilo no one's giveafuck fazon.

Totalna sam krečana, a kapiram da znam i pesmu, bend, pevača, asistenta i lanac/album. Čak mi ni forumaš nije totalni stranac.

Posted
1 minute ago, kralj said:

Onda bi bilo no one's giveafuck fazon.

Totalna sam krečana, a kapiram da znam i pesmu, bend, pevača, asistenta i lanac/album. Čak mi ni forumaš nije totalni stranac.

Naravno da znaš. Zato i hintujem ovako izokola

Posted (edited)

Green Day ima stativu od BJ Armstronga :D

Svakako ne mogu sad da crtam, igram za publiku.

Edited by kralj
Posted

Ja sam kopao po ovim hintovima; Bend nastao nakon 2000, u UK, vjerovatno England, naziv albuma sa kog je zadatak je po lancu mozda supermarketa. Trazio Tesco, Sainsbury's, Waitrose, Morrisons, Co Op, M&S, etc, nigdje me nije dovelo. 

Nisam jos provjerio da nisu ASDA, Iceland, Spar ili mozda Aldi/Lidl?

Nekad je postojao i Kwik Save ali su valjda propali, ne vidjam nigdje, vjerovatno nije to. 

Meni je jutros 10% vise sijedih nego juce, #samo kažem.

• +1 1
  • Haha 1