Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Hujo 🤣🤣🤣🤣

Bolje gledaj reprizu Partizana

• Replies 42.1k
  • Views 987.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ovo je nešto devojke su jače, devojke kidaju, muškarci su pičke zalizane i paraziti

1 minute ago, hooyadahoo said:

Ovo je nešto devojke su jače, devojke kidaju, muškarci su pičke zalizane i paraziti

Receno je da nije nikakav girlpower trip.

Pjesma iz '70s, otud Dzontra, kao simbol tog vremena i zanra donekle.

Svidja mi se kako @hooyadahoo razmišlja :D 

Yes Sir, I Can Boogie :love2:

Sjajno!

Imam dojam da je g-đa Pooh ustvari kefalo familije. Winnie se šlepa kao Ajnštajn uz Milevu. 

46 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Imam dojam da je g-đa Pooh ustvari kefalo familije. Winnie se šlepa kao Ajnštajn uz Milevu. 

Cista istina, jos u 4. osnovne je prepisivao od mene na opstinskom iz matematike...

Tačno se vidi da se znate sa Tindera.

Uskoro crtam :) Uzgred, na Jeziku, Pomoć prijatelja, ima zanimljiva zavrzlama. Ko je raspoložen za dešifrovanje.

Rešio sam rukopis. Bar je 1/2 :sleep:

46 minutes ago, syncrat said:

Cista istina, jos u 4. osnovne je prepisivao od mene na opstinskom iz matematike...

giphy.gif 

Kaži bolje ljudima kako stvarno stoje stvari, bila si glory hunter još u četvrtom osnovne. Videla rezultate sa opštinskog i umislila da je taj na prvom mestu sigurno onaj mali debeli sa naočarima što je sedeo iza tebe i sve prepisao. Bazirano ni na čemu! Niti je na takmičenjima moguće prepisivati kao na kontrolnom u školi, niti je videla da je bilo ko prepisivao, niti ima ikakvih indicija da sam ja uopšte sedeo iza nje. Ali ego, jebiga, ego nabeđene male tatine ćerke koja misli da je ceo sve pištolj uperen u njenu glavu...

Deceniju kasnije, spopada me nadrkana gimnazijalka sa "Jesi ti možda osvojio prvo mesto na opštinskom takmičenju iz matematike 1990?" :blink: Ja naravno nemam pojma, to nije bio nikakav defining moment u mojoj karijeri starmalog pametnjakovića, imao sam uostalom dva prva mesta u osnovnoj, koga briga... ali ona uzela da isproverava records, da potvrdi svoju teoriju o prepubertetskom prepisivanju.

Još četvrt veka kasnije, plasira te neosnovane glasine po internetu s namerom da me upropasti. Ljubomorna zato što imam 48 hiljada postova ovde a ona ne može da dobaci ni do 48., mora da je to.

15 minutes ago, Weenie Pooh said:

giphy.gif 

Kaži bolje ljudima kako stvarno stoje stvari, bila si glory hunter još u četvrtom osnovne. Videla rezultate sa opštinskog i umislila da je taj na prvom mestu sigurno onaj mali debeli sa naočarima što je sedeo iza tebe i sve prepisao. Bazirano ni na čemu! Niti je na takmičenjima moguće prepisivati kao na kontrolnom u školi, niti je videla da je bilo ko prepisivao, niti ima ikakvih indicija da sam ja uopšte sedeo iza nje. Ali ego, jebiga, ego nabeđene male tatine ćerke koja misli da je ceo sve pištolj uperen u njenu glavu...

Deceniju kasnije, spopada me nadrkana gimnazijalka sa "Jesi ti možda osvojio prvo mesto na opštinskom takmičenju iz matematike 1990?" :blink: Ja naravno nemam pojma, to nije bio nikakav defining moment u mojoj karijeri starmalog pametnjakovića, imao sam uostalom dva prva mesta u osnovnoj, koga briga... ali ona uzela da isproverava records, da potvrdi svoju teoriju o prepubertetskom prepisivanju.

Još četvrt veka kasnije, plasira te neosnovane glasine po internetu s namerom da me upropasti. Ljubomorna zato što imam 48 hiljada postova ovde a ona ne može da dobaci ni do 48., mora da je to.

Nisi objasnio da smo delili prvo mesto zato sam mislila da si prepisivao :)  takođe spopao si ti mene posle gimnazije, ja sam tek tad skapirala da te znam od ranije :P 

ps Ko je išao na republičko 1995.?

Šta počini pakosni Litvanac.

14 minutes ago, syncrat said:

ps Ko je išao na republičko 1995.?

Ne znam, ne pratim rezultate školskih takmičenja iz matematike sa istim žarom kao ti. 

Mene su jedva ubedili u nižim razredima da se uopšte smaram time, uzeo dva prva mesta i okačio naočare o klin, dosta je bilo.