Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Ima ‘If’

• Replies 42.2k
  • Views 988.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1 minute ago, Weenie Pooh said:

Ključ oko ruke? :blink:

Ključ kao ključno

Forever?

14 minutes ago, kralj said:

Ključ kao ključno

Nije, sorry, prilično je nebitno - hteo sam da ima bar malo boje, zato žuto za tozla i crveno za srce.

Doduše ta kajla oko ruke se pojavljuje na dva mesta na crtežu, što sugeriše da se na oba mesta radi o istoj osobi/osobama, za slučaj da to nije bilo jasno.

17 minutes ago, Boksi said:

Ima ‘If’

13 minutes ago, Boksi said:

Forever?

Ne i ne, bolje pogađaj naslov nego da loviš pojedinačne reči.

Lice izvođača je, BTW, dosta verno predstavljeno u liku jebača. A Midžeta me je obavestila da je radnja pesme skoro pa autobiografska.

Izgledaju kao Gadafi i Harry Belafonte, ili ako nije Gadafi, onda Miki Manojlovic ali kapiram da nisu.

Je li desni Puff Daddy ili kako se vec sad klice?

Gadafi, ja sve arafat.

Hahhahahhahhahahahahahah

Pesma je realno autobiografska, legendarni kantautor u svom žanru i legendarni kreten

Viniju se jako dopao fuckery koji ga prati, posebno priča koja je inspirisala ovu pesmu

13 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ne i ne, bolje pogađaj naslov nego da loviš pojedinačne reči.

Pa sklapam ga :unsure:

3 minutes ago, Midžeta said:

Viniju se jako dopao fuckery koji ga prati, posebno priča koja je inspirisala ovu pesmu

Retko se viđaju takvi Jerry Springer primerci u divljini.

(A onaj drugi deo priče koji si mi prenela, ono o čemu pesma ne govori, to je skoro pa preslikano iz fantasy serijala čiju je prvu knjigu ovde dobio na crtanje @Seabass.)

6 minutes ago, Weenie Pooh said:

Retko se viđaju takvi Jerry Springer primerci u divljini.

Apsolutno, a sve je još jače kad se pročitaju delovi teksta pesme

GIF by NETFLIX

Vredi istaći da autor već 10+ godina nije među živima, da se ne muče ljudi uzalud.

4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Vredi istaći da autor već 10+ godina nije među živima, da se ne muče ljudi uzalud.

Od čega je umro?

2 minutes ago, Boksi said:

Od čega je umro?

Pretpostavljam od seksa. Sjebo se niz stepenice, drogiran.

Upao u neku ribu. :sleep: