Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

a sto toliko forsirate narodnjake, majku mu, dajte sansu da se igramo i nama koji ih toliko preziru da ih srechno zaboravljaju

Posted

Ma to je to, Ivanova korita. Nešto je peru, pa ne pomažu lekari, travari, pa rikne.

Posted
Ivanova korita!
:thumbsup: Stize novi zadatak
Posted
Ma to je to, Ivanova korita. Nešto je peru, pa ne pomažu lekari, travari, pa rikne.
Pesma ima srecan kraj. U zadnjoj strofi joj se u snu Jova javi, pa ozdravi od ljubavi.
Posted

Da. Da. Da. Hippie dobija zadatak.

Posted

odgovor- dzoni dep

Posted
:lol: Teško, kume. Hippie, dobila si zadatak, crtaj.
Posted (edited)
i, šta veli suzana, kakav nam je score? recimo, ja bih davala i dodatne bodove za umjetnički dojam i posebne zasluge, npr. miroslav ilić i britney spears su zbilja posebni. šta mislite?
publika moze da salje predloge meni na pm, pa cu davati u mesecnom pregledu linkove?1. maistor 32. nikol 33. kelt 24. dig 75. km 16. kurdi 17. toni 18. matilda 39. nisam ja 210. valkira 211. manc 312. delija 213. kotrimo 114. hipi 115. killi 2x146153171187364214.jpg Edited by kingmaker