Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Boksi said:

:D Nekoliko puta u životu mi došlo da kažem “Frankly, my dear, I don't give a damn”, ali nisam imala srca. Od sad samo Smoko refren i to naglas :D 

Uh tebe, kod mene je I don't give a fuck by default, samo revidiram treba li u stvari da give one ovisno od situacije. Ali ima i za to pjesma:

• Haha 1
Posted

v72euMO.jpeg 

Malo je apstraktno, jbg. Poznat film, mator tek nešto malo manje nego ja.

• Wub 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
9 minutes ago, Weenie Pooh said:

Malo je apstraktno, jbg. Poznat film, mator tek nešto malo manje nego ja.

Ja sam vec imao licnu kartu kad je film izasao, a pamtim i zivog Tita. To je mator. Ti si Vini jos u cvetu mladosti, zivot je pred tobom. :)

• Haha 1
Posted

Ja sam tada bio u nižim razredima osnovne, a sad sam sredina četrdesetih :byecry:

Paleopenzopsihologija.

Posted

Ja cu biti 53 u martu. Gledao sam, kao klinac, kako Indija udara u Aziju i stvara Himalaje. :D

• Haha 3
Posted

Nisam ga pogledao ima 30 godina. Odličan crtež WP. Mada bi i SLJ bio dovoljan.

• Hvala 1
Posted

Ne sećam se filma skoro uopšte, ali koliko sam video letimično na viki Sam L Jackson ima samo supporting role. Nisam bio siguran ni da li ćete ga prepoznati ni da li će vas asocirati baš na ovo. 

Stiže zadatak.

Posted

Mogao si eventualno mikrofon da mu staviš, tad bi bilo 1/1

Posted (edited)
4 minutes ago, kralj said:

Mogao si eventualno mikrofon da mu staviš, tad bi bilo 1/1

Ma dobro ste prošli, razmatrala je @syncrat da vam crta cultural appropriation ali sam je ubedio da je linčovanje jednostavnije, i da uopšte stavi SLJ.

Mogla je da vam uleti vizualna right-wrong meditacija na temu dreadova koje nose bele/crne žene :ph34r: 

Edited by Weenie Pooh
Posted

Pa dobro, tebe kad se pogađa, od osnovne važnosti je pretpostaviti da crtež nema veze sa naslovom. 

• Hvala 1
Posted

Ja nisam bila ni u planu kad je izašao ovaj film :lol:

Mada sam ga gledala, jer informisana like that :fantom:

Posted
19 minutes ago, Midžeta said:

Ja nisam bila ni u planu kad je izašao ovaj film :lol:

Mada sam ga gledala, jer informisana like that :fantom:

Blago vama informisanima, meni kad je Seabass poslao prvo prošlo kroz glavu "Jel' to ono sa Ray Allenom, kad ga tata Denzel ubeđuje da igra za neki određeni koledž kako bi njemu skratili robiju?" :D 

Morao sam posle da istražim, taj fim se zove He Got Game, a mladi basketaš Jesus Shuttlesworth jbt!