Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

Imaju neki narodnjaci Vrati tata mamu i Daj ubedi mamu, ali mi ne liči na tebe da bi to zadao :unsure:

• Haha 4
  • Hvala 2
Posted

Jel Šabac, ono ostavi mi makar sina?

Posted
1 minute ago, Lena said:

Imaju neki narodnjaci Vrati tata mamu i Daj ubedi mamu, ali mi ne liči na tebe da bi to zadao :unsure:

Pa to i jeste trik. :D

Pogodila si Leno, bravo. 

Vrati tata mamu. :)

• Haha 3
  • Hvala 1
Posted
2 minutes ago, Midžeta said:

Jel Šabac, ono ostavi mi makar sina?

:D

Suzama sam lepio tapete kad ti ode i odvede dete. :lolol:

• Haha 2
Posted
10 minutes ago, Lena said:

Buldožer ima Ne brini mama :unsure:

mene je bas na kraju iznenadio :D ja sam se isto kretao u tom pravcu. 

• +1 1
Posted

Htio sam postaviti "Svud po svetu ja se lutam skitam (telefonom alo alo, ja za decu pitam)" ali nisam nasao oficijelnu verziju pa mi ta propala. :D

Posted
2 minutes ago, Seabass said:

Suzama sam lepio tapete kad ti ode i odvede dete. :lolol:

:lol:

Msm da to nije ta pesma, ovo ide nesto odlaziš odlaziš u mom srcu praznina, blablaba ostavi mi bar sina

Posted

Morao sam malo da promijenim, da razbijemo ocekivanja. Ja sam cinimise crtao nesto od Ane Bekute, Huja mi zadao.

Sledeci put ide Exploited ili tako nesto, da se vratimo u ritam.

Posted

Ajme kakvih ideja ima ovaj čovek :fpalm:

Sibi, primiri malo :hihi:

Ako li meni dođe da šokiram, nećete znati šta vas je snašlo :hihi:

• Haha 4
Posted

Setih se, intervju iz Vremena sa Ljiljanom iz 2005.

Spoiler

Treba da pevam koncert, a ne mogu da se presvučem, puna soba ljudi. A još uz to neki tip, brka, sve uz mene, gura se. Reko’: "Šta ‘oćeš ti?" Zovem Dragog: "Ma daj bre teraj ove crnce u pičku materinu. Hoću da se presvučem." Dolazi Dragi, šokir’o se. Pita me: "Zar ne znaš ko je ovo?!" Reko’, nemam pojma, ali vidim ko da ‘oće nešto, a mator on, matora ja. Kaže Dragi: "Pa to je Karlos Santana." A ja kažem – ko mu jebe mater.

https://old.vreme.com/cms/view.php?id=432425

• Haha 3
Posted
1 minute ago, Midžeta said:

:lol:

Msm da to nije ta pesma, ovo ide nesto odlaziš odlaziš u mom srcu praznina, blablaba ostavi mi bar sina

Rings a bell, a ima i ona 'za sina da nadjem maaajku, ne mogu nikada", ta je isto bila hit, vrtilo se po radiju od rane zore, majku im napaljenu. :D

Ljiljana Petrovic Butler i Saban Bajramovic su nasa verzija bluesa. Nije to sund imho, to su i u svijetu cijenjeni muzicari. 

• +1 2
Posted

Ma ovo moje Šaban Saulic, Šaban B je nešto drugo

Posted
1 minute ago, Midžeta said:

Ma ovo moje Šaban Saulic, Šaban B je nešto drugo

Uh, horror. Bio ovde jedan Ljubo, iz neke picke materine pasivnih krajeva Hrvatske, cim popije pivo pjeva 'bila mi je jedna topla zima'.  Mislim, ima tu materijala za pikcneri, ne treba bas sve da ovde ispucamo. :)

Posted
29 minutes ago, Seabass said:

Morao sam malo da promijenim, da razbijemo ocekivanja. Ja sam cinimise crtao nesto od Ane Bekute, Huja mi zadao.

Sledeci put ide Exploited ili tako nesto, da se vratimo u ritam.

Joj Midzeta, sad mi crv ovo, jeboteled. Pjesma ide: odlazis, odlazis, rusiiis miii sneeeee, u srcu mome.... nanananina, ....pa ne znam rijeci, pa ostaaaviii makaaar siiiiinaaa. 

• Haha 1