Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

Pogađajte Lenu, mante se ćorava posla. Ona bi ovo likvidirala dok si reko grujica.

• +1 1
Posted
8 minutes ago, Seabass said:

Imho samo bukvalno treba crtati naslove. Ne moze se ocekivati da svako zna svaki stih, da je pogledao svaki film i zna svaku scenu napamet, etc. 

Ne mora svako da zna svaki film i svaku scenu, ali kao što je @hooyadahoo nedavno objasnio, nije poenta u rešavanju rebusa da bi se dobio naslov pesme koju nikad nisi čuo benda koji ne znaš. Poenta je u prepoznavanju nečega što već znaš, kad i ako je to moguće.

Idealono, sam naslov bi takođe oslikavao suštinu pesme, ali to nije uvek slučaj.

Takođe, neke naslove je bukvalno nemoguće nacrtati pa zato pribegavamo rebusima. Ali po meni je bolje rešenje nacrtati radnju pesme/filma u nadi da će je neko prepoznati.

8 minutes ago, Seabass said:

Having said that, kralj je tacno nacrtao prethodni crtez po tim stihovima:

Ma o drugoj pesmi pričamo, ne ovoj Cribs koju je Lena pogodila nego ovoj Magnetic Fields koju sam postovao pre par strana :D 

Kralj kaže da bi za "The Night You Can't Remember" morao da nacrta "blurovanu noć", ja kažem da bi mogao da nacrta čitavu širu scenu koju naslov sažeto opisuje.

Posted (edited)

Ja bih i nacrtao tu ŠCKNSO sa sve thought bablom u kome bi bila blurovana scena iz predmetne noći. :fantom:

Jedini ispravan koncept je da svako zadaje, crta i pogađa po svom nahođenju. Neki zadatak legne više, neki manje, koga briga. Sa Winniem vazda krv propljujem, ali tim pre je dragocen njegov doprinos.

Edited by kralj
  • +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Mislim da smo svi donekle u pravu ali dzaba je sve to. Igra ide kako ide, fercera. Ni jedan zadatak nije ostao nepogodjen in the end.

Nego, sto bi Mel rekla, sve su to zvona i praporci, pogadjajte braco. :D

• +1 2
Posted
33 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ne mora svako da zna svaki film i svaku scenu, ali kao što je @hooyadahoo nedavno objasnio, nije poenta u rešavanju rebusa da bi se dobio naslov pesme koju nikad nisi čuo benda koji ne znaš. Poenta je u prepoznavanju nečega što već znaš, kad i ako je to moguće.

Idealono, sam naslov bi takođe oslikavao suštinu pesme, ali to nije uvek slučaj.

Takođe, neke naslove je bukvalno nemoguće nacrtati pa zato pribegavamo rebusima. Ali po meni je bolje rešenje nacrtati radnju pesme/filma u nadi da će je neko prepoznati.

Ma o drugoj pesmi pričamo, ne ovoj Cribs koju je Lena pogodila nego ovoj Magnetic Fields koju sam postovao pre par strana :D 

Kralj kaže da bi za "The Night You Can't Remember" morao da nacrta "blurovanu noć", ja kažem da bi mogao da nacrta čitavu širu scenu koju naslov sažeto opisuje.

The Night You Can't Remeber, I've had a few. Ja bih to zacas. :D

• +1 1
Posted

Friends with benefits

• Wub 1
  • Hvala 4
Posted
2 hours ago, Seabass said:

The Night You Can't Remember, I've had a few :rap2:

Sibi Sinatra :D 

Posted

Tek sam sad poslala čoveku zadatak, izvinjavam se što ste čekali.

Buran dan :hihi: