Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, kralj said:

Meni je Dojl tek kad sam ga svezao sa pterodaktilima popalio lampice. Pterodaktili su mi ostali jasnije u sećanju nego i majmuni. Ovaj manijak očekuje da se sećamo radnji svega što smo ikada pročitali.

Mogla je i baš neka zaturena planeta, za kojom neke sonde tragaju.

"Lost World" se kaže za čitav podžanr te "spekulativne fikcije", hrabri beli istraživači nabasaju na netaknutu dolinu u nekom afričkom ili južnoameričkom pripizdincu, kad tamo dinosaurusi šetaju, pterodaktili lete, džinovski majmuni govore i hoće da ih ispeku na ražnju, ma svašta nešto. Nivo ludila varira, ali dinamika je uvek ista - naši™ protiv noble savage. 

King Solomon's Mines je valjda rodonačelnik žanra, devetnaesti vek. Congo Majkla Krajtona je skoriji primer (samo 45 godina star)

Mislio sam da nacrtam i planetu koja je kao nestala, isprekidane linijice i znak pitanja, ali to je nekako dosadno. Ova "borba crnaca u tunelu" je zabavnija scena za crtanje a i pogađanje.

• Hvala 2
Posted

@kralj mislim da je @Milošica zaslužio da on naredni crta :fantom:

Spoiler

:grujicu: tek treba da zasluži :D 

• +1 1
  • Haha 1
Posted
5 minutes ago, Weenie Pooh said:

"Lost World" se kaže za čitav podžanr te "spekulativne fikcije", hrabri beli istraživači nabasaju na netaknutu dolinu u nekom afričkom ili južnoameričkom pripizdincu, kad tamo dinosaurusi šetaju, pterodaktili lete, džinovski majmuni govore i hoće da ih ispeku na ražnju, ma svašta nešto. Nivo ludila varira, ali dinamika je uvek ista - naši™ protiv noble savage. 

King Solomon's Mines je valjda rodonačelnik žanra, devetnaesti vek. Congo Majkla Krajtona je skoriji primer (samo 45 godina star)

Mislio sam da nacrtam i planetu koja je kao nestala, isprekidane linijice i znak pitanja, ali to je nekako dosadno. Ova "borba crnaca u tunelu" je zabavnija scena za crtanje a i pogađanje.

Pa da, ko ne zna istoriju podžanra spekulativne fikcije, ne zaslužuje ni da živi, a ne da crta.

Zezam se, sve 5. Opšte je poznato ovo, samo treba malo da se izvrnu džepovi.

Posted

Jel ćeš da crtaš Milošice?

Posted

Baš nas je malo, tako da Milošica uskače bez obzira što se pravi mrtav. Da li u ulogu obezbaterijene Midž ili privremeno klonule Boksi, može da bira.

A ti Winnie, gledaj da ga ne ubiješ na krštenju. :D

• Haha 1
Posted

Meni je stvarno vreme da se pokrijem i da prestanem da palamudim. Lepo se igrajte :) @Milošica ulazi u kolo.

Spoiler

Snow White Dance GIF by Bronwyn Maloney

Posted

Nemojte mene, nisam ja za ovo, iako mi je zanimljivo da pratim :D

Mogu vinijev zadatak proslediti nekome

Posted
5 minutes ago, Milošica said:

Nemojte mene, nisam ja za ovo, iako mi je zanimljivo da pratim :D

Mogu vinijev zadatak proslediti nekome

Nacrtaj levom nogom na pejnt appu. Valk ce te dislajkovati ali cemo svi ostali biti srecni i dati ti srcka.

Posted

Da je dozvoljen avatar, stavio bih jednog forumaša i to bi bio zadatak :D

Posted
9 minutes ago, Milošica said:

Da je dozvoljen avatar, stavio bih jednog forumaša i to bi bio zadatak :D

Precrtaj ga nekako, kako god.

Bitno je da se jednom zajebeš, posle si naš.

Posted
Just now, kralj said:

Precrtaj ga nekako, kako god.

Bitno je da se jednom zajebeš, posle si naš.

Tako sam se ja zajebao. U vrlo kratkom vremenskom periodu crtao sam 20ak puta i 1 photoshop. 

Posted

A o investicijama u vidu bojica, flomastera i prenamene garaže u velelepni atelje, da ne govorimo.

• Vojvodo,serdare 2
Posted
3 minutes ago, Seabass said:

Tako sam se ja zajebao. U vrlo kratkom vremenskom periodu crtao sam 20ak puta i 1 photoshop. 

Ti ces uskoro ko onaj lik sto je prodavao virsle na autoputu, da postanes cuveni ekspresionisticki art pop indi slikar svetski poznat po portretima slabo poznatih Dablinskih muzicara.

• Haha 1