Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

3 minutes ago, kralj said:

Jel si ovo namerno da liči na ekspresionizam?

Jeste, vrlo sam ekspresivna.

Ma joj, dočepala se flomastera. :D 

Edited by Boksi

• Replies 42.3k
  • Views 992.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1/5 u/in?

1 minute ago, Seabass said:

1/5 u/in?

nope

Očiglednije :) 

Suma/woods ili forest?

Snow Patrol, The Forest Is The Path?

Bravo, Sibi! :)

Jao, Sibi :wub:

Oboje razvaliste.

Kako veze nemam sa guglanjem, našao sam neki meksički bend Matisse, ima neka šuma, obala, pa sam pomislio otud ekspresionizam :fantom:

1 minute ago, kralj said:

Oboje razvaliste.

Kako veze nemam sa guglanjem, našao sam neki meksički bend Matisse, ima neka šuma, obala, pa sam pomislio otud ekspresionizam :fantom:

A meni se dopada kako razmišljaš i šta vidiš :) 

Hvala, hvala svima, a pogotovo mom agentu, reziseru, fantasticnoj ekipi iza scene; make up, costume, casting... bez kojih se nista od ovoga ne bi desilo, thank you guys. Ne smijem zaboraviti ni kolege koje su dali svoj doprinos da ovo ispadne ovako dobro. Takodje, hvala majko, hvala oce sto ste se odricali da bih ja... I tako. Hvala. (suze)

miss congeniality GIF

Zaboravio sam catering. Thanks catering too. :D

Pikšaneri je uvek izvlacio najbolje iz svih ucesnika, nema sta

Grujica je bogami imao ne mali broj HC neprijatnih epizoda. 

4 words, song

Moralo je rebusno, Boksi opasna. Prvo mi je zadala nesto sto sam ocijenio kao prelagano, sto je realno i bilo ali onda je zadala mozgolom. Enivej, uz malo truda pogodicete.

FjqG7rI.jpg

Edited by Seabass