Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

6 minutes ago, Weenie Pooh said:

Pazi da ne prehintaš :isuse: Jel' američki?

Polako, tek se zagrevamo. Ne mogu ti odgovoriti, jer to bi odveć bila velika pomoć :sleep:

Bend peva na engleskom, ako na to misliš.

• Replies 42.4k
  • Views 993.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

The Gap Band?

Nije.

Nisam ove ljude crtao iz dosade. :dry:

2 minutes ago, kralj said:

Nije.

Nisam ove ljude crtao iz dosade. :dry:

Dosta su ti konfuzni to ljudi, jedni piju i puše, drugi očajavaju, treći ljuljaju neko devojče na krilu, ja ne znam šta sve to predstavlja.

Mislio sam neki apstraktni koncept, neka dekadencija, nešto...?

Nije dekadencija. Neki su i nasmejani.

2 minutes ago, kralj said:

Nije dekadencija. Neki su i nasmejani.

Da li je isto raspoloženje sa obe strane pukotine?

Kopka me ovo Mindaugasovo da ne može da mi kaže da li su Amerikanci u pitanju jer bi onda bilo previše lako :blink: "Da" ne bi bilo previše lako. "Ne" ne bi bilo previše lako (Australijanaca ima milion.) Šta onda ostaje, "možda"? "Delimično"?

Ja sam prvi put čuo za bend. Možda čak bend nije najadekvatnija reč sudeći po mojoj ovlaš istrazi. Možda je ansambl prikladnije, al to neka kaže Mindi. Mislim nije greška, svuda stoji da je bend.

Otprilike je različito raspoloženje u svim tim mikrorelacijama.

4 minutes ago, Midžeta said:

Jel ovo provalija?

Ne, engleski je.

Is This Abyss

Sve ste identifikovali. Sad snalaženje.

30 minutes ago, Weenie Pooh said:

Da li je isto raspoloženje sa obe strane pukotine?

Kopka me ovo Mindaugasovo da ne može da mi kaže da li su Amerikanci u pitanju jer bi onda bilo previše lako :blink: "Da" ne bi bilo previše lako. "Ne" ne bi bilo previše lako (Australijanaca ima milion.) Šta onda ostaje, "možda"? "Delimično"?

Nije iz USA, eto kad si navalio. Bend je u pitanju, samo što mnogo članova cirkuliše, mnogo instrumenata. U pitanju je neka indie-rock scena.

Irska?

Just now, Boksi said:

Irska?

Rekao je da nije ni Evropa, znači traži se orijentalni indie-rock ansambl različitog raspoloženja u svim mikrorelacijama.

Srećno svima.

On 6. 2. 2025. at 13:27, kralj said:

Pa dobroo...

Ne mogu da kažem, lepo smo se družili. 

Da li su još uvek aktivni?