Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Boksi said:

IMG_6328.thumb.jpeg.d94421611579d5c38e0da9b4138cc251.jpeg

Izvinjavam se, kasno nadjoh olovku pa je palo popravljanje.

Ima apostrof. :) 

Šta joj to nudi, zar treba da se prepozna tako precrtano? :blink:

• Haha 1
Posted

Meni prvo izgledalo kao da joj je doneo doručak, posle više nisam bila sigurna :unsure:

Deluje da je ovo što je Midž iskopala.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Aha, znači apstraktno zadovoljstvo drži u rukama? Pa dobro...

Posted

Pa sad sta god da joj donosi je nije zadovoljilo, mozda ne moramo da saznamo sta je tacno u pitanju

• +1 1
Posted (edited)

Ladies and gentlemen, the phenomenal Chas & Dave

Lomio sam se izmedju ovog iznad i ovo dole

Omeksavam kako starim. :dry:

Edited by Seabass
Posted

Brv Midž!

Čuo sam za Chas and Davea. Posle onog Londona koji im je sputao veći uspeh već sam se pomirio da su ti neke komšije za koje ne zna niko tri ulaza dalje.

Dobar i Boksi prikaz. Pleasing je kinky za nacrtati.

• +1 1
Posted
18 minutes ago, kralj said:

Brv Midž!

Čuo sam za Chas and Davea. Posle onog Londona koji im je sputao veći uspeh već sam se pomirio da su ti neke komšije za koje ne zna niko tri ulaza dalje.

Dobar i Boksi prikaz. Pleasing je kinky za nacrtati.

Imam i to ali to cuvam za tebe. Bubnjar benda zivio stan ispod mene prije 10ak godina. Druzimo se i danas.

Posted

Vidi, ako ćemo tako da se igramo, svi smo mi imali neke bendove. Neki i ćirilčne. :dry:

• Haha 1
Posted
9 minutes ago, kralj said:

Vidi, ako ćemo tako da se igramo, svi smo mi imali neke bendove. Neki i ćirilčne. :dry:

Cekaj, nije ovo bas neighbourhood band, radi se o ljudima za koje si mogao cuti i o kojima ima informacija. Na kraju krajeva, toliko zadataka je ovde bilo da nisam cuo za izvodjace pa se pogadja. Bitan je crtez. A ti meni mozes zadat Totalnu Destrukciju, imao sam njihov demo '88 ili '89.

Posted (edited)

Generalno je pitanje tehnika googlanja vs apstrakcija kad je pogađanje u pitanju. Ja mislim da nisam znao niti jednu pesmu a možda ni band otkako sam zalutao ovde pre par nedelja. Kapiram ja da imate vi ovde lepu ekipu i da se super zabavljate, apsolutno niko nema pravo da vam kvari žurku. That said meni lično bi bilo zanimljivije da su pesme/filmovi poznati (puno poznatiji 😂). Ima tu mesta za koske ijha, čuvena za pokazivanje filmova kad smo mi onomad to igrali po žurkama - diskretni šarm buržoazije 🤪. Just my 2 cents

Edited by hooyadahoo
Slovo
  • +1 5
Posted

Ja jedva da sam znao i ovo što sam sam zadavao :( 

Posted
19 minutes ago, hooyadahoo said:

Generalno je pitanje tehnika googlanja vs apstrakcija kad je pogađanje u pitanju. Ja mislim da nisam znao niti jednu pesmu a možda ni band otkako sam zalutao ovde pre par nedelja. Kapiram ja da imate vi ovde lepu ekipu i da se super zabavljate, apsolutno niko nema pravo da vam kvari žurku. That said meni lično bi bilo zanimljivije da su pesme/filmovi poznati (puno poznatiji 😂). Ima tu mesta za koske ijha, čuvena za pokazivanje filmova kad smo mi onomad to igrali po žurkama - diskretni šarm buržoazije 🤪. Just my 2 cents

Treba malo prostudirati crtez, pokusati izvuci bilo sta, pa ako ne klikne instantno onda potraziti po guglu. Konkretno tvoj problem je da cesto bubnes prvo sto ti padne napamet, tipa "Kovrdzavi, neces jebati", a da ne provjeris makar postoji li to. U sustini, ti se i ne potrudis, tako da sumnjam da bi ti bilo zanimljivije da su laksi zadaci. To bi ti jos brze dosadilo.

Posted

Pa nije mi ideja bila da budu lakši zadaci, nego da to što se pogađa bude više ono neko opšte znanje. To su dve različite stvari. Elem, uopšte mi nije namera da vam kvarim žurku, stvarno, samo pičite 

• +1 1
Posted
5 minutes ago, hooyadahoo said:

Pa nije mi ideja bila da budu lakši zadaci, nego da to što se pogađa bude više ono neko opšte znanje. To su dve različite stvari. Elem, uopšte mi nije namera da vam kvarim žurku, stvarno, samo pičite 

Pa o tome se i radi - sta je uopste opste znanje? Nekome je uze, nekome sire, ne znamo svi iste stvari. Ja sam prestao pratiti bilo kakve trendove u prvoj deceniji ovog vijeka, nakon toga ne znam nista o pop kulturi. Skoro nista. Ali mislim da to nema nekog narocitog znacaja za ishod igre. Samibobzna kako sam ja pogodio neke Vinijeve postavke, a nikad cuo za to?

Ne kvaris ti zurku btw, pokusavam ti objasniti kako da se bolje ukljucis, da ti bude zabavnije. :)

• +1 2