Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

joj kaki smo.. bas si nas lepo ncrtala :)

Posted
Od hipi mi se učinilo da je kamera.
:rolf:
Posted

ne pogađam, samo da se zafalim hujadinu što me je utešio saznanjem da ima onih koji crtaju gore od mene :lol:

Posted

uh kakve sise, bolje crtas od km 3 puta :blush: ako je ono gore p.. vulva ili kljucaonica?da probam konacno:DJANA

Posted

da nema ove trece slike, pomislila bih da je klimaks, ovako sad tražim dublje značenje :unsure:

Posted
ne pogađam, samo da se zafalim hujadinu što me je utešio saznanjem da ima onih koji crtaju gore od mene :lol:
sta oces, asterisk i obelisk...
Posted

pi bre, ja mislila bar malo duze che da potrajesaljem zadatak, sanja

Posted

joooj, ja nisam mislila da ću da pogodim, ali šta je tu je. nacrtaću, pa koliko izdržim... i sutra je dan

Posted

Verujem da ovaj spektakularni crtež oslikava Branka Milićevića Kockicu (iz perioda dok se još žestoko pucao u venu).

Posted (edited)

Vrlo iscrpan odgovor, stiže zadatak.Spektakularnost crteža nije zaslepela našeg diga cool.gif Laku noć.edit: Branko se pucao u venu? Ništa zdrav život, zeleno od peršuna i zdrav izubi? Raspršile mi se sve detinje iluzije :cry:

Edited by sanja025
Posted

mda, al ga zaslepela negativna strana

Posted

jelo il predmet, jebem li ga, 2 rečipost-93-1206489400.jpg

Posted

Licidersko srceodo da spavam. Ako jeste crtam ujutru.