Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

No country for old men.

The Darkness That Comes Before - R. Scott Bakker

Wow, svaka čast @Boksi! Mislio sam da će biti teže.

I jeste, nego nisam mogla da pustim i na kraju sam našla preko srpskog :) 

Kako preko srpskog, zar je prevedeno? 

Ja znam za hrvatski "Tama koja prethodi", ali to povezati sa comes + before/after zvuči prilično zajebano.

8 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ja znam za hrvatski "Tama koja prethodi", ali to povezati sa comes + before/after zvuči prilično zajebano.

E to! Ali ne mogu da ti objasnim kako sam povezala. Sve se brzo izdešavalo :D 

Otprilike, mora biti član, to je odmah 4 reči, a onda prvo što mi padne na pamet kako bih ja prevela. Otprilike. I onda provera originalnog naslova.

Edited by Boksi

Bila je iznimna situacija, morao sam posegnuti za fotoshopom. Necu vise kad je toliki problem, nije ni meni to gušt. 

Ali Boksi skontala, cestitam, wow. :)

Boli vas kurac, obrazovane i načítane, ja numem da shvatim ni kad neko pogodi. Jel moze nešto u fazonu pesma 💋 dve reči - poljubi me, Bajaga, ili narodni izraz 🐥 dve reči - do jaja? Mislim za intelektualnu sirotinju i široke narodne mase 

😞

1 minute ago, hooyadahoo said:

Boli vas kurac, obrazovane i načítane, ja numem da shvatim ni kad neko pogodi. Jel moze nešto u fazonu pesma 💋 dve reči - poljubi me, Bajaga, ili narodni izraz 🐥 dve reči - do jaja? Mislim za intelektualnu sirotinju i široke narodne mase 

😞

Naredni će biti samo za tebe AKO hoćeš da crtaš posle toga? :rolleyes:

Imam već nacrtano 🤓 🤪

Znaaaam pravila, pročitao sam

Ide zadatak Boksi cim presjednem na drugi voz. 

1 minute ago, hooyadahoo said:

Imam već nacrtano 🤓 🤪

Znaaaam pravila, pročitao sam

Ček da proverimo sa komisijom:
@Mindaugas Žukauskas može li hooya da pogodi pa da sam sebi zada???