Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted (edited)

Tako je, bravo @Seabass

Ubo si Petija iz niskog starta, ali sve ostalo izmašio - kakav Brian May, Paul MacCartney, Travelling Willburys... a ni pesma nije bila ta, naravno.

Šaljem uskoro zadatak, može literatura?

Edited by Weenie Pooh
  • +1 1
Posted
5 minutes ago, Weenie Pooh said:

Računao sam da ćeš ga možda ti prepoznati, kao veliki poštovalac lika & dela.

Skontala sam ko je, da ne kazem sta je, ali nemam uslove da crtam sada, pa mi bilo glupo da nastavljam 

• +1 1
Posted
Just now, Midžeta said:

Skontala sam ko je, da ne kazem sta je, ali nemam uslove da crtam sada, pa mi bilo glupo da nastavljam 

Pa bar da si pomogla drugima, onako moderatorski, za dobrobit komjunitija...

Posted
Just now, Weenie Pooh said:

Pa bar da si pomogla drugima, onako moderatorski, za dobrobit komjunitija...

Jes, mogla sam, ipak je to i dobrotvorni rad

Posted

Fuck me sideways, ko da sam se porodio. Jesus. Phew.

• Haha 1
Posted
5 minutes ago, Weenie Pooh said:

Tako je, bravo @Seabass

Ubo si Petija iz niskog starta, ali sve ostalo izmašio - kakav Brian May, Paul MacCartney, Travelling Willburys... a ni pesma nije bila ta, naravno.

Šaljem uskoro zadatak, može literatura?

Nemoj samo Hegela i njegovu On the Essence of Philosophical Critique in General and its Relation to the Present State of Philosophy in Particular ili tako nesto. Daj nesto normalno, Druzba Pere Kvrzice, Jezeva Kucica, nesto sto svi znamo.

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Dobio sam zadatak, sad konceptujem. Crtam veceras nekad.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, Seabass said:

Nemoj samo Hegela i njegovu On the Essence of Philosophical Critique in General and its Relation to the Present State of Philosophy in Particular ili tako nesto. Daj nesto normalno

S obzirom da mi već četvrti put uspešno pogađaš (pa se još posle žališ), trebalo je da ti zadam Die Kunst, Recht zu behalten od Šopehnauera :sleep:

Posted
21 minutes ago, Weenie Pooh said:

S obzirom da mi već četvrti put uspešno pogađaš (pa se još posle žališ), trebalo je da ti zadam Die Kunst, Recht zu behalten od Šopehnauera :sleep:

Pogodio bih i ranije da mi Trampara nije rekao da sam wrong. To me je bacilo na drugu stranu, da prebirem po Bitlsima, a imao sam vec otvorenu listu Petijevih pjesama. 

Anyways, onwards and upwards! 

Posted

Tu pesmu znam pre svega sa american recordingsa, i to kao jednu od slabijih.

Ko je na kraju izvođač u ovome nalik Bouvijevom kombinezonu?

Bravo i za zadatak i za zgoditak. 

Posted (edited)
10 minutes ago, Seabass said:

Pogodio bih i ranije da mi Trampara nije rekao da sam wrong. To me je bacilo na drugu stranu, da prebirem po Bitlsima, a imao sam vec otvorenu listu Petijevih pjesama. 

Anyways, onwards and upwards! 

Jasno je bilo da su bube Ringo+1, ja sam za plavušana sa šeširom pomislio da je Malkom Mekdauvel, pa me proganjala neka veza Kubrika i Bitlsa za koju sam mislio da znam, ali je zapravo Džeger trebalo da glumi u Paklenoj p.

Winnie nas zajebava, ukuca ime zadatka + trivia, pa crta triviju. :D

Edited by kralj
Posted (edited)
11 minutes ago, Seabass said:

Trampara preferira war heroes who weren't captured, + song guesses that didn't get the titles and half the performers wrong :fantom:

Kako ide konceptualizacija vizualizacije taštine praznine epistemičkih ograničenja u poimanju stvarnosti?

4 minutes ago, kralj said:

Tu pesmu znam pre svega sa american recordingsa, i to kao jednu od slabijih.

Ko je na kraju izvođač u ovome nalik Bouvijevom kombinezonu?

Bowie Wannabe je stanoviti Sam Smith, možda ga znaš iz Unholy od pre dve godine. Njegova pesma Stay With Me bila proglašena za plagijat ove Petijeve, na kraju se dogovorili da ih potpišu kao koautore ili nešto slično.

Just now, kralj said:

Winnie nas zajebava, ukuca ime zadatka + trivia, pa crta triviju. :D

Jebiga, da nije trivije još biste listali naslove Petijevih pesama.

U prvoj strofi kaže, "You can stand me up at the gates of Hell / But I won't back down"

Edited by Weenie Pooh
  • Hvala 1
Posted
2 hours ago, Weenie Pooh said:

Kako ide konceptualizacija vizualizacije taštine praznine epistemičkih ograničenja u poimanju stvarnosti?

Snalazim se kako znam, ti znas da nije lako s obzirom da si tacno iz tog razloga i zadao to. Cisti sadizam, koji cu ja sad da unleash na sve ostale. 

Posted

zOSEWeJ.jpg

Rebus, ima clan, pogadjajte rijec po rijec. May the Lord have mercy on you. :laugh:

• Haha 4
  • -1 1
Posted

Wow, svaka cast za ovo!

• Wub 1