Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

images (5).jpeg

• Replies 42.5k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Mozda je Boksi zadala neku knjigu pa covjek hoce prvo da procita?

Ili to ili je uzeo černobil da gleda.

Nije knjiga, nego izvođačica radova @syncrat neodgovorno otišla na spavanje :mad:

Ja sinoć u panici odradio sam jedan MS Paintjob za slučaj da ona jutros ne stigne da nacrta, ali evo stigla je:

mpeLD42.jpeg

Ako ne bude išlo, okačiću i svoju verziju koja je malo očiglednija. (Plus kod mene gitara ne liči na džinovski paškanat.)

Sta je paskanat?

4 minutes ago, Seabass said:

Sta je paskanat?

What Is a Parsnip and How Do You Use It?

Muzicari na crtezu su Tom Petty, Brian May, Ringo Starr i Paul Macartney ili je George Harrison? Petty i Harrison su imali zajednicki projekt u Travelling Wilburys, i ja cu, bez mnogo samopouzdanja reci da je pjesma Heading For The Light, by Travelling Wilburys. 

Just now, Seabass said:

Muzicari na crtezu su Tom Petty, Brian May, Ringo Starr i Paul Macartney ili je George Harrison? Petty i Harrison su imali zajednicki projekt u Travelling Wilburys, i ja cu, bez mnogo samopouzdanja reci da je pjesma Heading For The Light, by Travelling Wilburys. 

giphy.gif

Hell or High Water?

Edited by Seabass

Možda te infernal imagery zbunjuje? Pakao se pominje u tekstu ali ne i u naslovu. Naslov je više kao neki vajb kojim izvođač odiše.

U mojoj verziji je to i vizualno prikazano:

C3dWVpF.png

Ovaj što prisluškuje (u obe verzije) je sam po sebi clue.

Edited by Weenie Pooh

Ovo je vec luksuz, umjesto jedan, zbunjuju nas dva crteza. :laugh:

+ parsnip komplikacija

Ima jedan apostrof u naslovu, ako će vam biti lakše.