Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

Vid ti Boksi

paola bracho GIF

• Haha 4
Posted

Jbte hteo sam da učestvujem ali mnogo nemam pojma. Mnogo ste naduvani ili ste mnogo pametni. Ili oboje

• +1 2
  • Wub 2
Posted
1 minute ago, hooyadahoo said:

Jbte hteo sam da učestvujem ali mnogo nemam pojma. Mnogo ste naduvani ili ste mnogo pametni. Ili oboje

Naravno da ćeš da učestvuješ! Samo da malo udješ u fazon :) 

• +1 1
Posted

Ma znas sigurno, namesticemo ti neki zicer da pogodis i onda cemo imati tu cast da se i The Hooya igra sa nama

• +1 1
Posted
50 minutes ago, Seabass said:

Nikad cuo ni za ovog lika niti tu pjesmu.

Svaki put je tako izgleda :D 

"Ovo svi znate sigurno, imate poster benda na zidu spavaće sobe a tekst pesme istetoviran iznad dupeta", kad ono neki treš od pre 15-20 godina kog se ni pevač ne seća. 

• +1 2
Posted
7 hours ago, hooyadahoo said:

Sad si gotov. Ovo ti je kao lepak da si probao u Dadovu osamdesetih. 

• Haha 1
Posted
6 hours ago, Weenie Pooh said:

treš

Generalno se na Pikšaneriju ne obaziremo previše na kvalitativno. Iskustva su pokazala da je bolja zabava kad je nešto poznato/crtljivo, pa makar i nauštrb kvaliteta. 

Stiže zadatak, Boxy!

• +1 1
Posted

Sve ima svoje. Ja se neću smiriti dok ne budem ušao u logiku Midžinih prikaza, koji su inače bez premca (kad vidiš rešenje).

Drugima se sad neću šlihtati.

• Haha 2
Posted
7 hours ago, Weenie Pooh said:

Svaki put je tako izgleda :D 

"Ovo svi znate sigurno, imate poster benda na zidu spavaće sobe a tekst pesme istetoviran iznad dupeta", kad ono neki treš od pre 15-20 godina kog se ni pevač ne seća. 

Spoiler

Zato ti dajes zadatke za koje ne mozes da kazes imate sigurno poster svi. Resenje bude grupa stroberies indi pank poznat bend tamo 1962ge iz mancestera rasformirao se 63ce, jos se prica o njihovom koncertu tamo u Belfastu kod Brajana krcmara a sestra bubnjara iz benda jedno vreme zabavljala se sa pevacem Galagah braca benda mada ok za to realno samo retki znaju...

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Weenie je takav tip, kad bude hteo da zabiberi i otvori fioku hidden gemova, ispašće Vitni Hjuston.

• Haha 1
Posted
4 minutes ago, kralj said:

Weenie je takav tip, kad bude hteo da zabiberi i otvori fioku hidden gemova, ispašće Vitni Hjuston.

Ne kazem, meni je sve to kul, sto svako ima neki svoj stil i crtanja i zadavanja. A ponekad uspem i ja da ubodem nesto, retko, ali da znam vise bilo bi vise :D Svakako je zabavno i generalno 1 kul topic.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Boksi, molim pojašnjenje na PM :D

• Haha 2