Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Midžeta said:

Niko ne voli, to je rak rana pikšanerija, ali goddamn it, trudimo se

Trudim se i ja, ubih se trudeci se otkako je kralj izbacio crtez. "pobacaj Jugoslovenske x", "Jugoslovenska vanmatericna x", "mrtvorodjeno jugoslovensko x"

i nista.

Ne pratim knjizevnost sa nasih podrucja zadnjih 30g, ne citam nista od toga.

Posted (edited)

Fokusiraj se na ultrazvuk, to si provalio. 

To što si ubio plod, verovatno je do detalja o kojima ja pojma nemam, a tebi takvi detalji ne promiču. :D

Amidžić, ultrazvuk i jugoslavija su rešen rebus, samo treba da se izmetaforiše u naslov.

Edited by kralj
Posted
1 minute ago, kralj said:

Fokusiraj se na ultrazvuk, to si provalio. 

To što si ubio plod, verovatno je do detalja o kojima ja pojma nemam, a tebi takvi detalji ne promiču. :D

Pa Jugoslavija je u jajetu ili materici, a ovaj sto se krevelji sa strane je neki vanmatericni fetus, parazit, sta li? Nema otkucaja srca.

Posted

Otkucaje zanemari. Hteo sam da stavim i da je deveti mesec, ali rekoh da ne komplikujem.

Kritično je ako nisi čuo za naslov. Zajebavao sam se malo jer verujem da mnogi jesu.

Posted

Midzeta garant zna ali nece da crta. :D

Stvarno nemam pojma, daj makar period kad je izasla knjiga. Prije 90s, poslije, ovog vijeka?

Posted (edited)

Dosta pre, period bukvalno referiše na naziv (ako se uzmu u obzir granice sa mape)

Nije lektira - zbirka poezije. Ali autor je mega poznat i neke druge njegove knjige su maltene simboli za lektiru. 

Bar ja mislim da ova nije bila.

Edited by kralj
Posted (edited)

Nije rođen u Srbiji, ali je vezan za Beograd i po dobru i po zlu. 

Jugoslavija nije u nazivu, šire značenje pojma koje se primenjivalo najčešće na tu zemlju. Bila kafana na bulevaru.

Edited by kralj
  • +1 1
Posted
8 minutes ago, kralj said:

Nije rođen u Srbiji, ali je vezan za Beograd i po dobru i po zlu. 

Jugoslavija nije u nazivu, šire značenje pojma koje se primenjivalo najčešće na tu zemlju. Bila kafana na bulevaru.

Zar nisi mogao neku vatru nacrtati, umjesto Divca? :D Izludi me amidza.

Branko Copic, Ognjeno radjanje domovine. 

• +1 1
  • Hvala 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

1 Estradizacija Pikčna. Mrzelo me rukom ovog šabana da crtam, čuvam portrete za budućnost.