Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

1 minute ago, Midžeta said:

Niko ne voli, to je rak rana pikšanerija, ali goddamn it, trudimo se

Trudim se i ja, ubih se trudeci se otkako je kralj izbacio crtez. "pobacaj Jugoslovenske x", "Jugoslovenska vanmatericna x", "mrtvorodjeno jugoslovensko x"

i nista.

Ne pratim knjizevnost sa nasih podrucja zadnjih 30g, ne citam nista od toga.

• Replies 42.5k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Fokusiraj se na ultrazvuk, to si provalio. 

To što si ubio plod, verovatno je do detalja o kojima ja pojma nemam, a tebi takvi detalji ne promiču. :D

Amidžić, ultrazvuk i jugoslavija su rešen rebus, samo treba da se izmetaforiše u naslov.

Edited by kralj

1 minute ago, kralj said:

Fokusiraj se na ultrazvuk, to si provalio. 

To što si ubio plod, verovatno je do detalja o kojima ja pojma nemam, a tebi takvi detalji ne promiču. :D

Pa Jugoslavija je u jajetu ili materici, a ovaj sto se krevelji sa strane je neki vanmatericni fetus, parazit, sta li? Nema otkucaja srca.

Otkucaje zanemari. Hteo sam da stavim i da je deveti mesec, ali rekoh da ne komplikujem.

Kritično je ako nisi čuo za naslov. Zajebavao sam se malo jer verujem da mnogi jesu.

Midzeta garant zna ali nece da crta. :D

Stvarno nemam pojma, daj makar period kad je izasla knjiga. Prije 90s, poslije, ovog vijeka?

Dosta pre, period bukvalno referiše na naziv (ako se uzmu u obzir granice sa mape)

Nije lektira - zbirka poezije. Ali autor je mega poznat i neke druge njegove knjige su maltene simboli za lektiru. 

Bar ja mislim da ova nije bila.

Edited by kralj

Pisac iz Srbije?

Nije rođen u Srbiji, ali je vezan za Beograd i po dobru i po zlu. 

Jugoslavija nije u nazivu, šire značenje pojma koje se primenjivalo najčešće na tu zemlju. Bila kafana na bulevaru.

Edited by kralj

8 minutes ago, kralj said:

Nije rođen u Srbiji, ali je vezan za Beograd i po dobru i po zlu. 

Jugoslavija nije u nazivu, šire značenje pojma koje se primenjivalo najčešće na tu zemlju. Bila kafana na bulevaru.

Zar nisi mogao neku vatru nacrtati, umjesto Divca? :D Izludi me amidza.

Branko Copic, Ognjeno radjanje domovine. 

1 Estradizacija Pikčna. Mrzelo me rukom ovog šabana da crtam, čuvam portrete za budućnost.

NZIrbPg.jpg

7 minutes ago, Midžeta said:

Le Scaphandre et le Papillon

Dzizus Midzeta, nije se ni boja osusila. :D

Govnarka sam, trebala sam da sacekam da malo stoji crtez, bas je lep

E: znam, sve si u pravu 

Edited by Midžeta