Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Boksi said:

Aha, translate. A to na italijanskom je psovka na engleskom???

Zapravo je ovo smisao cele pesme. Ja sam svoje odradio.

Posted

Ne pogađam ja no žena: 😴 

Posted

Uf, nije to, znam šta je ali glupo mi da pogodim pa da opet moram da crtam :isuse:

Ali moram:

• Hvala 3
Posted

Hesuse ovaj WP sve zna i stalno je u pravu, strasno

• Haha 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Odlična je ideja i za sam zadatak i za crtež, jedino je zbunjujuće što Union Jack izgleda više kao precrtani Saint George, kao da hoćeš da kažeš da nije prevod na britanski engleski nego baš tu vuo' fa' l'American'.

Posted

Gde su ona vremena kad se zadavalo Part time lover od Stivija W

Posted

Nema, ovo je nova era pikšanerija

Posted
3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Odlična je ideja i za sam zadatak i za crtež, jedino je zbunjujuće što Union Jack izgleda više kao precrtani Saint George, kao da hoćeš da kažeš da nije prevod na britanski engleski nego baš tu vuo' fa' l'American'.

jbg, crtano je na formatu konfete, dodao sam englesku, za slučaj da USA nije čitljiva. Zar nisu ove dve inače deblje?

Posted

Manje price, vise crtanja. Idemo dalje.

• +1 1
Posted
1 hour ago, kralj said:

jbg, crtano je na formatu konfete, dodao sam englesku, za slučaj da USA nije čitljiva. Zar nisu ove dve inače deblje?

Deblje su crvene unutra, ali bele linije su ja mislim iste, a pozadina je tamno plava. Ovako kad nacrtaš tamne linije na beloj pozadini, mene je asociralo na englesku belu samo precrtanu jednim X. Nije bitno, povezali smo poentu :)

1 hour ago, Seabass said:

Manje price, vise crtanja. Idemo dalje.

Dalje ide roman, pet reči u originalu (jedan član), poznati američki autor (nije više među živima). Naslov je referenca na delo jednog još pokojnijeg pisca.

8tLOHMJ.png 

• Hvala 1
Posted (edited)

greska

Edited by Seabass
Posted
1 minute ago, Seabass said:

Poletio pred rudu.

Vidi ga što iskusno edituje pitanje, da ne olakšava posao konkurenciji :D 

• Haha 1