Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

4 minutes ago, Boksi said:

Ono levo što ima veze sa imenom izvodjača je indijsko božanstvo koje deli 6 od 7 slova imena sa turcizmom za ženu, suprugu. Nacrtala bih i bananu pored, ali mi bilo blasfemično :D 

Ma gde znaju ove mlade midžete šta je hanuma? (Kralj je mator doduše, trebalo bi da mu je kvrcnulo.) O mitologiji da ne govorimo!

Kladim se da je izguglala "koja pesma je imala 190 miliona YouTube pregleda u 2024" ili tako nešto.

• Replies 42.5k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ulepšaste mi dan! Plačem :laugh:

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Kladim se da je izguglala "koja pesma je imala 190 miliona YouTube pregleda u 2024" ili tako nešto.

Sve znas :fantom:

Guglala sam "indian music artist that works for Goldman Sachs" i odma iszadje gosn Hamumankind

Spoiler

Screenshot_20250109-120444_Chrome.jpg.1e9c79963a1a5aedc67690c7018c76ba.jpg

19 minutes ago, Midžeta said:

:lol:

Bravo Midž, jbg neko je morao da primi metak.

Otvaram sezonu bisera kazahstanske kinematografije.

17 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ma gde znaju ove mlade midžete šta je hanuma? (Kralj je mator doduše, trebalo bi da mu je kvrcnulo.) O mitologiji da ne govorimo!

Ja sam bojkotovao od kako ste zaboli zastavu.

7 minutes ago, Midžeta said:

P(j)esma, 3 reci

20250109_122324.thumb.jpg.60ddc4438310f628c9ef9a604b36a1b9.jpg

Neki Japanac?

Nmg više.

4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Neki Japanac?

Hai :fantom:

2 minutes ago, kralj said:

Nmg više.

Ovo je pesma od Goblina :fantom:

Nije, pokusala sam da predstavim sto bukvalnije ocito sleng/lokalni izraz iz jedne susjedne zemlje

LSD se vraća kući?

Pa daj neki hint, znaš koliko ima pesama sa tom tematikom ("Došo kući pijan kao letva, zbunila me moja džinovska vrata"), posebno u ijekavskom formatu.

Pred tvojim vratima, Oliver Dragojević?