Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted
sto's bezobrazan.. da ti covek multi-choice inspiracije radi, a ti tako <_< salim se, evo svecano-ak ti nes pogodim, moz mi das 5x tezi pojam od teorije, ne da se bunim
Posted
si ti procito ovo?dakle, crtez 1 se pogadja cisto da pojam ne bi ostao misterija, nema potrebe da onaj ko pogodi crta bilo sta - to upravo radi hartmann
ma dig je malo nervozan zbog nekih *povracaja*ja predlazem da odlucimo demokratski.
Posted
urota, zavera?
svaka cas'! /jel ga pogodi na osnovu toga da se kuje?i cisto da bi zavrsili s tim, dala si sve sinonime osim onog pravog - konspiracija bacite se na film i mirna kuca
Posted

pa ti, pogodio si ono sto je trebalo, osim ako ne insistiras na tome da prepustis crtanje njoj..

Posted

šta kažeš Markomane što sam ga nacrtao iz prve ga pogodiše. Toniju ide pitanje...Markomane, super crtaš, dabogda pogađao češće.

Posted

jeste sad kao crtam okej.. pokajo si se sto si pustio suzu nad mojom teorijom kad si vido da mi zapala konspiracija, priznaj! [ :) ]a u stvari dobar si, ono sto smo se dogovarali bi prekomplikovano.. mada fakat, toni je filmofil, a ovo mu je jedan od omiljenih.. :)

Posted
Markomane, super crtaš, dabogda pogađao češće.
Mislim da redje u svakom slucaju ne bi bilo moguce. :D Ali da, slazem se. Markomane, bas lepo. :)
Posted

ta hvala.. /i njemu koji mi je kupio tablet, i njoj koja me je naucila d'igram pikcnri //a obzirom da su oboje tu negde, pokupice zahvalnicupokusacu da vam crtam cesce, enivej je ovo jedini topik koi pratim osim Filma.. neg sto ne znam da pogodim, to e moj problem

Posted
svaka cas'! /jel ga pogodi na osnovu toga da se kuje?i cisto da bi zavrsili s tim, dala si sve sinonime osim onog pravog - konspiracija
jeste, da, zbog kovanja.inace, bas je dobro kad se pogadja za slavu, a ne mora da se crta (i za mene i za topik kao takav :)).jos jedna pohvala za laku ruku crtacku markomanovu.
Posted (edited)

krejzi horsedit: bem ti adsl

Edited by Mancunian