Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted (edited)

mojne teškone da je je teško nego je uvalila ko za neprijatelja. budite kreativni u razmišljanju pošto je crtež očajan.muzika, 3 reči.1550xuq.jpg

Edited by Maistor
Posted

šta znači 'muzika'? bend, muzički pravac, pesma...?

Posted (edited)
šta znači 'muzika'? bend, muzički pravac, pesma...?
naziv albuma Edited by Maistor
Posted
jes
Neka postavi neko ko ima ideju, ja trenutno nisam u poziciji da crtam... izvinjavam se...
Posted

samo da primetim da je rec 'godina' predivno pretstavljena!

Posted

el mogu ja, el mogu ja? /d'crtamkad vec nis ne mogu da pogodim

Posted

okej, zadatak je stigo-popijte kafu dok dovucem guzicu do gajbe i stici ce i crtez /citaj-img stize za plafon sat vremena

Posted (edited)

kasnim, evo zasto-dobio sam 2 zadatka, jedan od maistora, jedan od tonija -nacrtah oba jer su mi dovoljno inspirativna [a tonijev i srcu drag], pa koji god da se prvi pogodi-stize sledeci pojam za crtanje, a drugi mogu il odma potom d'otkrijem il mozete da ga pogodite fore radidakle, ovako - maistor dade imenicu, jedna rec-abne6308xj8nr7on30re.pnga toni bend, dve reci-l2oq0ohx2srxnm6igpw2.png1 je logo/cover [a bome i moj avatar], 2 i 3 su imena dveju najpoznatijih pesama /broj crtica je broj reci imena pesme, a ko sto rekoh-trazi se ime benda koje ima dve reci

Edited by MaRkOMaN