Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted
25 minutes ago, Midgeta said:

Libertines mu je originalni bend, a Babyshambles je valjda napravio kad se raskantao sa ovima jer je prevelik dzanki bio, ali su imali neki reunion, sta god.

Kvalitetan materijal samo tako, mada ja mislim vise zbog Mos nego zbog njega samog, bar taj tabloidni deo, bacao se on i posle zestoko, ali nikad vise nije bio medijski coverage kao sa Kejt.

E da, sad se setih, ima sina sa Lisom Moriš ili tako nesto, ona je isto muzicarka neka koja ima sina sa njim tog i sina sa bratom Lijamom, kakav two for two epik fejl da ti baby-daddys budu Dokerti i Liam G :laugh:

Brat Liam tho :wub:

Kad vec spominjes brata Liama, gde je i sta radi Patsy K? :wub:

Posted
Just now, MeanM@ said:

Kad vec spominjes brata Liama, gde je i sta radi Patsy K? :wub:

Joj ona se valjda udala i cetvrti put i promptno razvela i rekla da nece vise :laugh:

Povremeno je vidim na daily failutm, uvek imaju pasivno agresivne clanke o njoj i njenim propalim brakovima, ali i dalje izgleda jako lepo.

Sin kod ima sa bratom Liamom je model neki kao kvazi, nepobaby pravi, stagod

Posted

Ostala je u vecnom secanju iz Bitter Harvest. Sad vidim da tome ima 30 godina 

Posted

Nisam to gledala :D

Ja je znam samo kao ex-gospoju Galager, a posle sam saznala da je bila udata i za onog iz Simple Minds.

Kad to pomenu, videla sam negde da su ona i Krisi Hajnd postale top drugarice jer imaju istog ex muza (ovog iz SMindsa) :D

Posted
10 hours ago, warp said:

image.png.50df3fb0dfff8541c27df7a986955699.png

Mora biti ovo:

Spoiler

Kako stojimo sa recima happiness, flowers, love i njihovim derivatima?

Posted
1 hour ago, MeanM@ said:

Mora biti ovo:

Hide contents

Kako stojimo sa recima happiness, flowers, love i njihovim derivatima?

Nikako :D

Koncetrišite se na to, koje je vrste nacrtani cvet (najbolje se vidi na ovom izdvojenom u krupnom kadru, čak sam prvi put koristio i boju na crtežu)

Happiness jeste predstavljen, ali ne kao reč, već kao generalno značenje cele fraze koja je naslov ove pesme :nobles:

U pitanju je neverovatno poznata pesma sa početka 90-tih ili kraja 80-tih (mrzi me da proveravam sad)...hint za izvođača nemate, a realno vam i ne treba :fantom:

• Haha 1
Posted

E da....negde je ovaj naslov skraćen na 4 reči uz pomoć onih kukica što idu iznad slova, a koriste ih anglosaksonci :fantom:

Posted
Just now, Lena said:

Everything Is Coming Up Roses

Bow Thank You GIF by Out of Office

• Wub 1
Posted

Ko se to nama vratiJo. Jesi i ti bila bolesna? :wacko:

• Wub 1
Posted
10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ko se to nama vratiJo. Jesi i ti bila bolesna? :wacko:

Nisam, mada sam okružena decom koja ne prestaju da kašlju i kijaju. Skitala :blush:

Ajmo...

Strana pesma, 1 reč.

20240224-110747.jpg

• Wub 1
Posted

Jel ovo razbojnik vidi samog sebe na poternici?

Posted
35 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jel ovo razbojnik vidi samog sebe na poternici?

Eto imaš i reč koja se traži, samo treba na drugom jeziku.

Nije wanted.