Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

Fala Petru! 
E, dobro je ovo.
Kvalitetan uradak mladog i talentovanog Litvanca.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

De ste se setili Babyshamblesa i narkomana Dokertija ahahahahahaa :D

Posted
Just now, Midgeta said:

De ste se setili Babyshamblesa i narkomana Dokertija ahahahahahaa :D

Uletelo mi na Deezer flow u kolima ovih dana. Odmah sam znao da cu urucim zadatak Mindasu kad dodje na red.

• Haha 1
Posted
Just now, MeanM@ said:

Uletelo mi na Deezer flow u kolima ovih dana. Odmah sam znao da cu urucim zadatak Mindasu kad dodje na red.

Ahahhaahaah, ma neka nego sam se sad i ja setila, kakav je to dzanki legendarni 

Posted
17 minutes ago, MeanM@ said:

Nicholas Edward?

Hide contents

IMG_2667.thumb.jpeg.886eb0f2314f737f3284d3e39d8e68c1.jpeg

Netočno

• +1 1
Posted (edited)

E kad sam vec ovde, da podelim sa vama malo nepotrebnog znanja od Pitu Dokertiju:isuse:

Sad zivi u Francuskoj valjda i nije vise dzanki, a izasao je neki dokumentarac nesto Pete Doherty who killed my son, jer je neki decko pao ili je bacen sa prozora njegovi stana tokom neke dzanki zurke/orgije, cegagod, a to se valjda desilo 2x, samo za ovo ima i neki, ruku na srce mutan cctv footage.

Ona veza i dzanki bacanje sa Moss the boss u Cocaine Kate eri je jedan o najjacih tres tabloidnih momenata zauvek, mada je njena odeca u toj eri slay the house down boots sto bi rekle RuPolove trandze.

Meni je on doduse interchangable sa muzem od rahmetli Ejmi Vajnhaus i kad god ga vidin setim se "For Blake, incarsareted" kad se prodrala :laugh:

Muzika mu je dosadnjikava za moj ukus i onaj gitarista Karl Barat mi je uvek delovao ko kulji i zamimljiviji lik, plus je licio kanda na mladog Dzimi Pejdza sto je svakako plus

E: ovaj post nije za pikšneri, al nek stoji kad sam ga iskucala vec

Edited by Midgeta
  • Hvala 1
Posted

Ja sam u jednom trenutku istripovao da sam prezupcio koji je njegov bend, da l Libertines ili Babyshambles. Pre neki dan obnovih materiju da su i jedni i drugi, samo razliciti periodi.
Meni on jedna smesna pojava, a muzika, ima tih par hitica melodicno zaraznih. Nisam nikad nesto slusao to.
Mada, kontam da je lik bio kvalitetan materijal za britansku zutu stampu te ga je to i odvelo tamo na tu skandal stranu.

• Hvala 1
Posted

Libertines mu je originalni bend, a Babyshambles je valjda napravio kad se raskantao sa ovima jer je prevelik dzanki bio, ali su imali neki reunion, sta god.

Kvalitetan materijal samo tako, mada ja mislim vise zbog Mos nego zbog njega samog, bar taj tabloidni deo, bacao se on i posle zestoko, ali nikad vise nije bio medijski coverage kao sa Kejt.

E da, sad se setih, ima sina sa Lisom Moriš ili tako nesto, ona je isto muzicarka neka koja ima sina sa njim tog i sina sa bratom Lijamom, kakav two for two epik fejl da ti baby-daddys budu Dokerti i Liam G :laugh:

Brat Liam tho :wub:

Posted

Kako ce @pt 2.0 da se ismeje kad bude citala pretodnih par strana sa sve ovim mega off-om :laugh:

• Haha 1
Posted

Ma jebo off, ja sam impresioniram tvojim poznavanjem lika i dela :).
Sa onim sesirom i u odelu podseca na 

Spoiler

IMG_2669.thumb.jpeg.76db4dce58d5c1ddd8700626d2ab3bee.jpeg

• Haha 1
Posted

Podseca :D

A sad izgleda kao expres lonac na ivici da eksplodira :laugh:

• Haha 1
Posted
5 minutes ago, MeanM@ said:

Ma jebo off, ja sam impresioniram tvojim poznavanjem lika i dela :).
Sa onim sesirom i u odelu podseca na 

Reveal hidden contents

IMG_2669.thumb.jpeg.76db4dce58d5c1ddd8700626d2ab3bee.jpeg

Premalo posećuješ Deponiju, tamo stoluju Midž i @Patty Lee i godinama već čekamo podcast. ali ne, one nas peku na tiho.

• +1 1