Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

IMG_2505.thumb.jpeg.fd1748eb3f964fed84b12b0c6e349f94.jpeg

• Replies 41.9k
  • Views 979.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

aman više sa tom smaračkom muzikom

:dry:

3 hours ago, warp said:

To sam i ja mislio realno...ali sam proletos za vreme dužeg bolovanja i viška vremena počeo da se udubljujem u tekstove vers po vers i ostao zaprepašćen koja je to gomila meta-referenci, višesmislenih punch-lineova itd....Meni je MF DOOM omiljeni reper pa me to malo i na njega podsetilo, pored te "prezahtevnosti" u slušanju i bitovi nisu najpitkiji na svetu pa mi je jasno zašto (većinu ljudi) smara :laugh:

Pokusavam da povezem coveka sa Yo La Tengo. Nisam znao za saradnju. Poslusam

Just now, kud u maglu Simoviću said:

aman više sa tom smaračkom muzikom

:dry:

Pogodis i dobijes priliku da naslikas autenticnog junaka 

Ovde je koliko vidim predstavljen spot, pre nego naslov. Tako da eto prilike za svakog ko je gledao spot za ovaj muzički blokbaster da se okuša u crtanju. Tipujem na LaLineu

Referenca je uber poznata. Ko ovo nije video ne zasluzuje da…crta 😜

Ima tu jos par referenci indirektnih i direktnih.

Jesu li Kanađani?

9 minutes ago, Valkyrie said:

Jesu li Kanađani?

Bogami nije, prekoputa bare takoreći

6 hours ago, warp said:

To sam i ja mislio realno...ali sam proletos za vreme dužeg bolovanja i viška vremena počeo da se udubljujem u tekstove vers po vers i ostao zaprepašćen koja je to gomila meta-referenci, višesmislenih punch-lineova itd....Meni je MF DOOM omiljeni reper pa me to malo i na njega podsetilo, pored te "prezahtevnosti" u slušanju i bitovi nisu najpitkiji na svetu pa mi je jasno zašto (većinu ljudi) smara :laugh:

Ledžit :laugh:

Ja nisam tip se udubljujem, retko kad i registrujem tekst pesme, cak i za rep, vise registrujem kad mi je nesto smesno i quotable, inace mrka kapa.

A Aesop fakat nema ni pitke bitove sto kazes plus mi je i glas malo iritirajuci pa vrv sve to u kombinaciji nije moja solja caja, no dobro, kapiram i sto se nekom svidja, posebno kad se udubi covek

Apsolutno

Ummm

Chemical brothers?

E:

Inicijalno mi pade napamet Jamiroqui ali ne nalazim pesmu da se uklapa 

Edited by Midgeta

Ništa od navedenog.

Prva reč je član, pa možda to buni, i ja sam mislio da naslov ima samo 2 reči.

Kakav bojkot.

Pesma je veliki hit iz 90ih. Medju prvim velikim singlovima i proboj jednog novog projekta.
Izvodjac ima veze i sa jednim fudbalskim klubom, sve popularnijim poslednjih par godina.

Iiii…sad cete odma pogodite :)