Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Spoiler

giphy.gif?cid=2154d3d7dqmqqosxj3dsnml4yw

• Replies 41.9k
  • Views 979.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Nemate nijednu reč za sada. Bilo je kasno pa nisam bio raspoložen za detalje, mogao je policajac da stoji na ulazu u RIK. Rečenica je u nekakvoj formi negacije. Autor je muškarac, nije bio na topiku. Postoji autor u branši sa vrlo sličnim pseudonimom, pa ih ponekad mešaju.

Dodao bih samo da je Midg zabola žanr :fantom:

Divno si ovo nacrtao:

2 hours ago, MeanM@ said:

Divno si ovo nacrtao:

U tom je maniru, samo sroči na engleskom. I više se odnosi na množinu.

Autor je poznat po izuzetno raznovrsnom vokabularu.

6 hours ago, warp said:

Dodao bih samo da je Midg zabola žanr :fantom:

Nikad ne promasim bas toliko :D

Muzika i umetnost nisu toliko egzaktni kao sport ali ovaj reper na većini lista drži ubedljivo prvo mesto u jednoj kategoriji koja se može izmeriti a ima veze sa širokom vokabularom kako je već MŽ spomenuo :fantom:

Naziv pesme je u istom smislu kao "Dalje nećeš moći" samo na engleskom i odnosi se na množinu.

Mislim da vam je ovo dosta infoa da pogodite...

Aesop Rock je izvodjac vrv, trazite pesmu posto ja ne mogu da crtam tudej

None shall pass

Midzi kida, ja slabo poznam tu stranu scene.

Mogu crtam tek nakon 6-7.

Ako je pogodak, Mindas salji svakako, mozda uspem nesto dok sam na poslu

Edited by MeanM@

Bravo MeanM ! (i Midgeti za asistenciju na prazan gol)

Aesop Rock - None Shall Pass :wub:

(da upišemo radi Zapisnika)

Edited by warp

10 minutes ago, warp said:

Bravo MeanM ! (i Midgeti za asistenciju na prazan gol)

Pa svakako je bila kolaboracija, Meany je odradio veliki deo posla u građenju akcije sto bi rekli komentatori, red je bio da asistiram kad sam u prilici :D

58 minutes ago, MeanM@ said:

ja slabo poznam tu stranu scene.

Aesop je tip muzičara koji može da pomiri i ujedini razne scene i žanrove, prevashodno jer se radi o muziciranju vrhunskog kvaliteta. Dakle, imamo vokabular jednog Šekspira koji repuje tečno kao Eminem:

I have been completely unable to maintain any semblance of relationship on any level
I have been a bastard to the people who have actively attempted to deliver me from peril
I have been acutely undeserving of the ear that listen up and lip that kissed me on the temple
I have been accustomed to a stubborn disposition that admits it wish it's history disassembled
I have been a hypocrite in sermonizing tolerance while skimming for a ministry to pretzel
I have been unfairly resentful of those I wish that acted different when the bidding was essential
I have been a terrible communicator prone to isolation over sympathy for devils
I have been my own worst enemy since the very genesis of rebels

Interesantno je i da mu karijera traje preko 20 godina, a tek pre par je imao debi na nacionalnoj TV i to sa Yo La Tengo 

Just now, Midgeta said:

Aesop je realno smarac

To sam i ja mislio realno...ali sam proletos za vreme dužeg bolovanja i viška vremena počeo da se udubljujem u tekstove vers po vers i ostao zaprepašćen koja je to gomila meta-referenci, višesmislenih punch-lineova itd....Meni je MF DOOM omiljeni reper pa me to malo i na njega podsetilo, pored te "prezahtevnosti" u slušanju i bitovi nisu najpitkiji na svetu pa mi je jasno zašto (većinu ljudi) smara :laugh: