Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

Nemate nijednu reč za sada. Bilo je kasno pa nisam bio raspoložen za detalje, mogao je policajac da stoji na ulazu u RIK. Rečenica je u nekakvoj formi negacije. Autor je muškarac, nije bio na topiku. Postoji autor u branši sa vrlo sličnim pseudonimom, pa ih ponekad mešaju.

• +1 1
Posted
2 hours ago, MeanM@ said:

Divno si ovo nacrtao:

U tom je maniru, samo sroči na engleskom. I više se odnosi na množinu.

Autor je poznat po izuzetno raznovrsnom vokabularu.

Posted
6 hours ago, warp said:

Dodao bih samo da je Midg zabola žanr :fantom:

Nikad ne promasim bas toliko :D

• Haha 3
Posted

Muzika i umetnost nisu toliko egzaktni kao sport ali ovaj reper na većini lista drži ubedljivo prvo mesto u jednoj kategoriji koja se može izmeriti a ima veze sa širokom vokabularom kako je već MŽ spomenuo :fantom:

Naziv pesme je u istom smislu kao "Dalje nećeš moći" samo na engleskom i odnosi se na množinu.

Mislim da vam je ovo dosta infoa da pogodite...

Posted

Aesop Rock je izvodjac vrv, trazite pesmu posto ja ne mogu da crtam tudej

• +1 1
  • Wub 1
Posted (edited)

None shall pass

Midzi kida, ja slabo poznam tu stranu scene.

Mogu crtam tek nakon 6-7.

Ako je pogodak, Mindas salji svakako, mozda uspem nesto dok sam na poslu

Edited by MeanM@
  • Wub 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

Bravo MeanM ! (i Midgeti za asistenciju na prazan gol)

Aesop Rock - None Shall Pass :wub:

(da upišemo radi Zapisnika)

Edited by warp
Posted
10 minutes ago, warp said:

Bravo MeanM ! (i Midgeti za asistenciju na prazan gol)

Pa svakako je bila kolaboracija, Meany je odradio veliki deo posla u građenju akcije sto bi rekli komentatori, red je bio da asistiram kad sam u prilici :D

• +1 1
Posted
58 minutes ago, MeanM@ said:

ja slabo poznam tu stranu scene.

Aesop je tip muzičara koji može da pomiri i ujedini razne scene i žanrove, prevashodno jer se radi o muziciranju vrhunskog kvaliteta. Dakle, imamo vokabular jednog Šekspira koji repuje tečno kao Eminem:

I have been completely unable to maintain any semblance of relationship on any level
I have been a bastard to the people who have actively attempted to deliver me from peril
I have been acutely undeserving of the ear that listen up and lip that kissed me on the temple
I have been accustomed to a stubborn disposition that admits it wish it's history disassembled
I have been a hypocrite in sermonizing tolerance while skimming for a ministry to pretzel
I have been unfairly resentful of those I wish that acted different when the bidding was essential
I have been a terrible communicator prone to isolation over sympathy for devils
I have been my own worst enemy since the very genesis of rebels

• Hvala 1
Posted

Interesantno je i da mu karijera traje preko 20 godina, a tek pre par je imao debi na nacionalnoj TV i to sa Yo La Tengo 

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
Just now, Midgeta said:

Aesop je realno smarac

To sam i ja mislio realno...ali sam proletos za vreme dužeg bolovanja i viška vremena počeo da se udubljujem u tekstove vers po vers i ostao zaprepašćen koja je to gomila meta-referenci, višesmislenih punch-lineova itd....Meni je MF DOOM omiljeni reper pa me to malo i na njega podsetilo, pored te "prezahtevnosti" u slušanju i bitovi nisu najpitkiji na svetu pa mi je jasno zašto (većinu ljudi) smara :laugh:

• Hvala 1