Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted
Tanita Tikaram? Mozda? :unsure:
Da li bi bila ljubazna da nam pojasniš kojim sistemom si stigla baš do nje?
Posted
Ih, zar ne vidis da lici na crtezu?
Posted

Ma pljunuta, zato i pitam.ttslsm.jpg

Posted
Ma pljunuta, zato i pitam.
Nije samo to, po notama se vidi da pevusi Twist in My Sobriety.
Posted
lgtanita.jpgA i imala je dugu kosu na nekoj sličici koju sam izvukla u žvakama kad sam bila klinka.Uostalom, jepte se, crtam kako umem <_<
Posted (edited)
Naravno, nikakav problem. :) Najboljim mogucim, naravno. Nikakvim. :D Intuicijom. A i bila sam i mali fan, pa sam prvo na nju pomislila...a onda i na to na sta bi ona nekoga drugog, ne-fana, asocirala.A evo i novi zadatak stize. Srecno!ppp5os4.jpgedit: Jedno pitanje za diga. Koliko iznosi idealan period latencije pre pocetka hintovanja? Edited by Pixie
Posted

Jessr.1. Jedan roman istog pisca se vec nasao na piksneriju.2. Uzvicnik u gornjem levom uglu i uzvicnik u sredini ukazuju na naslov. 3. Desni uzvicnik ima veze sa onim sto se nalazi u knjizi, ali ne sa radnjom, tj. ukazuje na povezanost sadrzaja knjige i jednog dogadjaja iz zivota njenog autora.