Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, warp said:

likovni stil :wub: 

:lolol:

:covid19:

Posted

Jab dodeljivao nagrade ppplikovne akademije na kraju sledeće godine, a vi kako oćete :fantom:

Posted
17 minutes ago, warp said:

a vi kako oćete

Na kraju ove? :sleep:

• +1 1
Posted (edited)

Ove godine pobednici su Litvanac za "We are not gonna take it"(Grand PPPrix) i Kums za "Jusićev cuko" (aPPPstraktno slikarstvo)

Pratim topik nešto više od mesec dana, ne mogu vrteti stranice unazad sad :fantom:

Edited by warp
  • Wub 2
Posted

Zasto cekati kraj sledece godina, kad je sad pravo vreme za to? Ustanoviti nagradu ove godine, a sledece godine imamo tradicionalno dodeljivanje nagrada:rolleyes:

Moj glas isto ide @Mindaugas Žukauskasza uradke na temu Seks. lazi i videotrake, kao i za We are not going to take it.

@Lena i @MeanM@ da podele drugo mesto

@Valkyrie nagrada Čuvar vatre

@Midgeta nagrada Digger godine

• Wub 3
  • Hvala 2
Posted
2 minutes ago, LaLinea said:

Midgeta nagrada Digger godine

Thank you, danke, spasiba, gracias, hvala, cestitke nama i posebno meni.

Hvala majci sto me rodila!!

I u mudrim recima mog omiljenog drkadžije Šona Pena, a parafraza smaračice Sally Field:

You tolerate me,

you really really tolerate me!!!

P.S. Volem vas drustvo :heart:

• Wub 4
Posted

@warp rookie of the year

@Mindaugas Žukauskas je osvojio srca™ kolega i publike politički i forumsko angažovanim delovanjem.

Specijalna nagrada za umetnički kvalitet ide isključivo @Lena

• Wub 5
Posted

@MeanM@ je rookie of the year 

E i specijalni shout out za @pt 2.0 koja je crtala na salvetama šminkom da bi deliver zadatak i da pikšneri ne pati :ziga:

Fejl godine je kad ste oterali Maršala jer ne crta rukom, to nije bilo kul

• +1 3
  • Wub 1
Posted

Skidam Vučića, crtaću poslije.

(Skoro) Sve sam vas voljela.

Živio pikčneri!!!

• Wub 6
Posted

Kake su ovo gej nominacije i čestitke, 'mesto da se pogađa warpov album :fantom:

Nemojte samo moje nogocrte u konkurenciju sa nekim majstorima kičice koji obitavaju ovde :D

Takođe vas sve volim i nominujem, ali ipak najdraži mi je forumaš koji crtež pregalački isporučuje u optimalnom roku. :heart:

P.S. bilo bi dobro da i @fren nekad navrati

• +1 4
Posted

Volim i ja vas! Divni ste :wub:

Meni je @Lena ovde natural born talent, ostale ne bih izdvajao. Svi ste carevi, iako ste tu neki grobari, šta’š niko nije savrsen.
Ostajte takvi, moze se lepo zajebavati sa vama :violina:

• Wub 2
  • Haha 3
Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kake su ovo gej nominacije i čestitke, 'mesto da se pogađa warpov album :fantom:

Nemojte samo moje nogocrte u konkurenciju sa nekim majstorima kičice koji obitavaju ovde :D

Takođe vas sve volim i nominujem, ali ipak najdraži mi je forumaš koji crtež pregalački isporučuje u optimalnom roku:heart:

P.S. bilo bi dobro da i @fren nekad navrati

Jako bih se slozio sa ovim. Cesto mi je problem da nadjem vremena, pogotovo sto numem bas brzo da skicnem nesto