Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, Valkyrie said:

Meni se sad gleda ovo.

Pogledaj u nedelju popodne :D

• Wub 1
Posted

Hajde svi ovo da pogledamo

• Haha 1
Posted

Nije baš tolko dobar :laugh:

Sci fi limunada kao što rekoh, ništa epohalno ali meni beskrajno kjut...

(Koga nervira Obri Plaza, taj da preskoči)

Ako već hoćete međeđu preporuku onda bi to bio svakako https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sexy_Beast

Ali to su svi odgledali cenim :fantom:

Posted (edited)

Vinsent Gallo  i C.Riči :wub:

Edited by Midgeta
Posted
9 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

You are so wrong...

Meni se ogadio domaći fudbal jer je kvalitet realno 0, politika manje više. U basketu bar te strančuge što dovedu imaju kvalitet da se pošibaju sa evropskim vrhom, pa s tim u vezi ima mnogo više smisla pratiti samo košarku. U tom sportu smo i reprezentativno i dalje veliki faktor, tako da ne bih ja mešao ta dva. Kod basketa mi više od politike smeta zatrovanost navijača i nemogućnost da se diskutuje normalno.

Ma kako moze biti ok nesto sto zavisi velikim delom od volje ludaka? Pa sutra da mu prdne ima da kaze blokiracu sva sredstva i ko mu sta moze?

A i ta zatrovanost se neguje, nije to samo od sebe nastalo. Napravi strategiju, agendu, radi na tome ako hoces normalnu sliku, pa da vidis kako ce biti rezultata i na tom polju za 5-10 god.

Slazem se, mrznja je nikad veca, nesto jezivo. Al to se ne sputava, to se hrani. Obostrano. 
Ovo reprezentativno smo faktor malo po inerciji, malo zato sto je lakse ostati neki faktor. Samo nisam siguran jos koliko ce da potraje. Mnogo cesce komentarisemo o raspad godistima mladjih kategorija, nego o nekim Topicima i sl.

Elem, Pppictionary hijacked. Sorry

• +1 5
Posted

Pikšneri najgospodskiji topik, ovako se diskutuje :ziga:

• +1 4
Posted

Sportovi u vrtlogu politike topici in shambles

Posted

@Leia- okači ove postove Warpa, Mindija i Meanyja  u zaglavlje gore kod sporta kao primer kako treba da izgleda diskusija :fantom:

• Wub 1
Posted
53 minutes ago, Lena said:

kumse, prekidaj ovo crtežom, aman :happy:

Sad ce da iskaze svoje misljenje na temu kroz uradak.
Flomasteri pevaju, pevaju se smeju

Posted (edited)

Kratak EPP dok se čeka kumsara...:fantom:

Screenshot_20231209_164342_Instagram.jpg

Edited by ubibobi
  • Haha 4