Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

dize, nesreco, ne mozes da dodeljujes sam sebi nagradu. uostalom, necu vise da budem suzana, ocu i ja da se igram. oce neko da bude suzana malo?v73369p0.jpg(kili, je l' imas dva ili jedan poen?)

Posted

Suzana sme da se igra. A nesreća besposlena danas, pa bi da crta. Kačim crtež do poluvremena.

Posted

tek je osma minuta, aj pusti suzy da nacrta jedan đir do tad. pliiiiz?

Posted

u, pa ako smem i ja, onda super. razbicemo ih, pa cemo nagrade razmeniti ti i ja. odlicno.drugo, sto se avatara tice - ne moze, ali da me ubijete, ne bih se setila da je to bio urosev avatar, otud propust, tako da se pogodak svakako priznaje. e, i dobar je moris. a ko su oni dole, modovi?

Posted

Ok. šaljem Suzani zadatak koji mi dala Manc.

Posted (edited)
e, i dobar je moris. a ko su oni dole, modovi?
aha. miralem i dig su očiti, nisam se usudila dalje razjašnjavat ko je ko.edit: super, pa ti nastavi kad se vratiš Edited by Nicol
Posted

ne, ne, sad mi bezveze sto sam iskukala. izvini kolega. vraticu zadatak. molim vas, insistiram.

Posted (edited)
e, i dobar je moris. a ko su oni dole, modovi?
Jok, već vaskolik narod. Tu su sve klase: radnici, đaci, sisate žene, sveštenstvo, poštena inteligencija (sa šeširom) i aždaje.edit: km, crći! (crći = imperativ glagola crtati) Edited by dig_chohano
Posted

pa daj, suzana, dok smo bile mlade nisi bila tako ozbiljna. ovo je samo zagrijavanje, evo, nećemo bodovat dok se dig ne vrati. jel može?

Posted

skeniram. crćala. :Dhvala vam :cry:

Posted

forumasscan0014mw0.jpgsmor+spor skener, i imageshack...

Posted

stize zadatak, i belezim poen.