Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted
52 minutes ago, ToniAdams said:

Sve kul ali ako je film snimljen posle raspada yu, ne može biti ex yu film

Ima smisla ovo...ali da je Mean napisao makedonski film bilo bi promptno pogođeno :fantom:

Možda bolje da pišemo da se traži srpsko-hrvatski (ili engleski) naziv filma (pesme) ?

Posted

E, razmisljao sam i o tome. Al da je nastao pre bio bi SFRJ film, ovako je kolokvijalno jasno ex yu. Slazem se da formalno jezicki moze da zbuni.

Evo, necu vise, budem precizniji

• +1 3
Posted

Tako isto, makar na pikčneriju, pišemo i za muziku, SFRJ za sve nastalo tokom počivše nam države, a domaća i EX YU za muziku nastalu na ovim prostorima nakon raspada. 

• +1 1
Posted
4 hours ago, LaLinea said:

6

Šteta. Uklapalo se u samo je jedna, majka.

Posted (edited)
5 hours ago, MeanM@ said:

E, razmisljao sam i o tome. Al da je nastao pre bio bi SFRJ film, ovako je kolokvijalno jasno ex yu. Slazem se da formalno jezicki moze da zbuni.

Evo, necu vise, budem precizniji

Pa nije ex yu, zna se na primer šta je ex ju rok i slično, nećeš da kažeš za neki bend od ove godine da je ex yu.

Mislim, zbilja nije prebitno, nego eto tako.

eo i imdb liste exyu filmova kao primer, nema ni jedan posle 91, sad stagod se dogovorite.

Edited by ToniAdams
  • +1 1
Posted
3 hours ago, Tpojka said:

Nije ti ovo džem od šipuraka. Rafinisana destilisana tekućina je u pitanju

Posted
14 hours ago, Tpojka said:

Nije zimnica, a nije ni nesto sto bi vaskrsli Tomislav destilisao u Bajcetini. Da bi se pice kvalifikovalo za ovaj naziv, smesa iz koje se pravi mora da sadrzi min 51% jedne biljke

• Haha 2
Posted

Whiskey if you were a woman

Posted

Nije, al blizu si pića. A sa pravim pićem sve je mnogo lakše :)

Posted

Tequilla makes her cloths fall off

Posted

Nisu, ali jeste jedno od ta tri, ukoliko mislimo na istu pesmu

• +1 1
Posted

I posto se ekipa za pogadjanje okupila, ide i jedan hint za bend. Imali su koncert u Srbiji, van Beograda