Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

Da nije Velvet morning od The Verve

Posted

(ulećem klizeći)

Velvet Sunrise od Zappe ?

Posted

Nope, Litvanac je bio puno blizi pogodku.

Izvodjac je po godistu blizu Zappe, ali je izvodio mekanu muziku. Bio je pevac jedne grupe, pre otpocinjanja solo karijere. 
Ne znam kako mi je pao na pamet uopste

Posted

Ahaaaaa !

Debeli bradati Grk ?

(Nabacujem Litvancu na prazan gol)

• +1 2
Posted

Litvanac ima popis u preduzeće, tako da je bolje da neko drugi preuzme guglanje :D

Posted

Ili ako vam nije kasno da crtam večeras. Ladno sam omašio za jedno slovo :isuse:

Inače, ne znam šta je velvet i kako se crta, ali mislim da je na crtežu prikazano violet :D

Posted

Mislim da @warp zna resenje, pa bi mogao ponovo da ne ume da crta;).
Velvet je somot, Cesto je bio u ljubicastoj boji u odeci kraljeva, verovatno je na to mislio Toni kad je crtao

Posted

Trenutno mogu da ne znam da crtam samo po restoranskoj salveti kao Vens- Oven (ili ko god beše) bosansku zastavu.

Međutim u duhu mog omiljenog igrača  Robija Faulera namerno mašim penal jer se reči velvet ne bi setio paaaa nikad....

čekamo @Mindaugas Žukauskas včrs

Posted

ma nasao sam kod za boju velvet red (#902C3E) ali imam samo pejnt pa nisam tu uspeo da nabudzim.

nek crta ko hoće ali što više budete čekali biće teži zadatak