Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pa Vi slušate i Interpol gospodine :nobles:

Još malo pa skidate Lenu sa prvog mesta, osoba sa naj muzičkim ukusom na topiću :happy:

A nisam ih preferirao onda, pre 20ak god (bemti sunce, dvaes…) da me pitas nemam pojma zasto, eto. Tvrdoglavost neka. 
Posle su mi bivali sve ‘kulji’. Slusao ih 2010-11 u Moskvi, onda onaj superkul koncert na Kalisu. Dobar je Banks.

A ovo za ukuse :). Ne skidam nikog niotkuda bre, ja sam matori ljubitelj gitara, zakucan u 90im. Dosadno je sve to. Sto bi reko jedan dobar drug, muzicar-gitarista, sva gitarska muzika ti je vec odsvirana, nema vise nista novo da se ponudi. Tu i tamo izvuce se neki aranzman, produkcija, al to ti je to, ne lozi se da ce se pojaviti ikad vise nesto dobro 😂

Posted
39 minutes ago, arheolog1981 said:

Svaka čast, ovaj čak nije bio na listi pevača rođenih 1959. koju sam kopao :D Žestoko necrtljiva pesma a brojevi upućuju na stih pesme kao onaj moj crtež sa padom aviona i scenom iz filma :covid19:

Verovatno dobro vidiš, zavidim.

Posted

samo ubuduće bez slova i brojeva tzv alfanumerike

:fantom:

• +1 1
Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

samo ubuduće bez slova i brojeva tzv alfanumerike

:fantom:

Skrenuta mi je pažnja, nisam bila svesna. 

Mogla sam i one naopake viljuške, kasno sam se setila.

Posted

@kud u maglu Simoviću

Weclome back :D

I drugari, ja samo da se odjavim za narednih 11 dana, necu biti tu, tako da znate sto me nema, ako se slucajno zapitate gde je glavna spamerka 

Ljubim vas

• Wub 8
Posted
1 minute ago, oyashirazu said:

Verovatno dobro vidiš, zavidim.

Ma ti si super nacrtala, ovo se jednostavno ne može bolje. Šalim se na foru brojeva jer neko mora da zna pesmu i da poveže stih :) To je level da je sluša svaki dan. Tako sam ja nacrtao scenu iz filma :D To se ne može pogoditi bez ozbiljnog hintovanja 

• Hvala 1
Posted

Al odličan je hint, 101 747 su oni brojevi kod očnog, skoro sam bio na pregledu, i sad se udaram po čelu što se nisam setio. Nije da bi mi to nešto pomoglo u odgonetanju naslova, tho :happy:

• +1 3
Posted

Al meni je ok neimanje alfanumerike koja direktno objasnjava,  al tipa ispremetana slova u proizvoljnoj reci da asociraju na  disleksiju ili sl ne otkrivaju nista konkretno, tj ne banalizuju pogadjanje.

Izvinjavam se za zadavanje tesko objasnjivih reci, evo necu vise. 

Spoiler

Mozda Kumsu

Posted
4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Al odličan je hint, 101 747 su oni brojevi kod očnog, skoro sam bio na pregledu, i sad se udaram po čelu što se nisam setio. Nije da bi mi to nešto pomoglo u odgonetanju naslova, tho :happy:

Ja sam bio ubedjen za isto to, dal poslednji red, najsitnije, al ne nadjoh malopre guglajuci bas tu sekvencu.

Super hint svakako

• Hvala 1
Posted
4 minutes ago, MeanM@ said:

Neka te, dobro si ti shvatio ovu igru

• Hvala 1
Posted
10 minutes ago, MeanM@ said:

Al meni je ok neimanje alfanumerike koja direktno objasnjava,  al tipa ispremetana slova u proizvoljnoj reci da asociraju na  disleksiju ili sl ne otkrivaju nista konkretno, tj ne banalizuju pogadjanje.

Reveal hidden contents

Mozda Kumsu

Najpre sam i htela tako nešto da nacrtam, anagram neki možda, što mi je ipak delovalo prelako i na prvu loptu. Srećom nisam, jer pravila.

Samo ti zadaj po svom, red edukacije, red mozganja, sjajno!

• Hvala 1
Posted
2 minutes ago, MeanM@ said:

Nije documentary?

Jok.

Neka komedija, ja bi' rek'o, ali Oya će bolje

• +1 2