Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

Krenulo me hahaha. Komentarisao vec sa @Lena na pm :D

Grobljanski i ocigledni naslovi popularnih filmova i knjiga, pa se patim da prikrivam. 

Saljem zadatak uskoro

Posted
38 minutes ago, I*m with the pilots said:

O boze. Jedna od meni omiljenih komedija a uopste nisam shvatila da ima rimejk. :ph34r:

Same here. Jedan od onih filmova na koje se valjao od smeha pri incijalnom gledanju. Za rimejk saznao sinoc, kad dobih da crtam

Posted
3 minutes ago, MeanM@ said:

Same here. Jedan od onih filmova na koje se valjao od smeha pri incijalnom gledanju. Za rimejk saznao sinoc, kad dobih da crtam

Meni je ovde bio problem sto mi je History of Violence toliko svez u pamcenju (gledala ga u bioskopu par dana pre nego sto se rodilo dete pre nepune dve godine, mozda zbog toga) da nisam mogla da ga se otresem (ima dosta tih scena sa prozora, auto (mada ne grobljanski) koji prilazi, njegovo dete..) tako da je sve bilo dzaba.. :)

Posted

Davno sam naletela negde na tv-u na taj američki rimejk, izdržala jedva 10-ak minuta, bilo mi negledljivo posle Britanaca.

I meni je jedan od omiljenih, zato sam ga i zadala, posle videh da je čovek opet dobio da crta groblje :isuse:

• Haha 5
Posted (edited)

Strani film, dve reči. Crtež je jadan, jednostavno ne mogu nacrtati ništa smisleno na ovu temu a ovaj put nisam imao ni odakle da precrtam. Pogledati pokušaj crtanja šešira :fantom:

IMG_20230906_172340.jpg

Edited by arheolog1981
  • Wub 1
Posted
2 minutes ago, Midgeta said:

Ponocni kauboj

No

Posted
6 hours ago, arheolog1981 said:

scena na prozoru

Slindžon. :lolol:

Posted
4 minutes ago, Midgeta said:

Djangova osveta

Nije, ali jeste vestern :fantom:

Posted
9 minutes ago, Amelija said:

je li to nebradonja pobeđuje bradonju?

Da, bradom sam pokušao dočarati razliku :)

Posted
11 minutes ago, Midgeta said:

Vruca sedla

Nije, hladno skroz :)