Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

Nemam ni najblažu predstavu. Vrteo sam se oko toga šta radi... drži oči sklopljene ili spava al ništa me ne asocira. Posebno što ne znam nazive kompozicija, već imena filmova. Pa tako kad čujem nešto kažem aha ovo je iz The Good, the bad, the ugly ali pojma nemam kako se stvar zove :)

Posted (edited)

Poznata je pesma (instrumental) sa svojim imenom i bez filma. Na dobrom si pragu sa ovim, nije da spava vec nesto sta bi ukljucilo sve one obojene slike. Boja je bitna

Edited by I*m with the pilots
Posted
10 minutes ago, I*m with the pilots said:

Poznata je pesma (instrumental) sa svojim imenom i bez filma. Na dobrom si pragu sa ovim, nije da spava vec nesto sta bi ukljucilo sve one obojene slike. Boja je bitna

Sanja, zamišlja? 

Posted
1 minute ago, Profesionalac said:

Neki think about green

Dreams of green, imagine the green :D Samo mi takve stvari padaju na pamet al ni na šta iz kultnog filma me ne podseća 

Posted

U nazivu kompozicije ima predlog, ali nije about. 
Muzicki genije je nedavno preminuo😢.

Posted (edited)

Beyond the green

Edited by Midgeta
Posted (edited)

Ne, predlog je na drugom mestu. Trecu rec ste svi pogodili, a arheolog u jednom svom pokusaju ima i ispravan predog na dobrom mestu

Edited by LaLinea
Posted
1 hour ago, arheolog1981 said:

Dreams of green, imagine the green :D

Ajde još malo razrada, vidiš da ima mnogo slika, koji je to još moguć proces osim ovih, ____ of Green

Mislila sam da će biti lako + Linea je dobro nacrtao

Posted
6 minutes ago, I*m with the pilots said:

Ajde još malo razrada, vidiš da ima mnogo slika, koji je to još moguć proces osim ovih, ____ of Green

Mislila sam da će biti lako + Linea je dobro nacrtao

Memories of green?

• Wub 2
Posted
1 minute ago, LaLinea said:

Iskopa ga arheolog

O tome ti pričam, ja znam iz kog je filma kad je čujem al sad prvi put čujem naziv...

• +1 1