Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

11 minutes ago, Midgeta said:

Svidja mi se ovo odgovaranje gifovima, Arheolog kanalise svog inner Kumsaru :fantom:

The Wire Omar GIF

Crtež upućuje i na radnju... bukvalno :)

A da, naš prevod ima dve reči 

Edited by arheolog1981

• Replies 42.3k
  • Views 989.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ovo ono kad padne avion pa Dastin Hofman izgubi cipelicu Cinderella style. Samo da naguglam

Jako je lako, ne zezajte :) Glumi jedna jako poznata faca koju baš ne očekuješ u takvom filmu i takvoj ulozi :)

2 minutes ago, arheolog1981 said:

ne zezajte

Lično ime?

Alive?

Nije alive, nije lično ime u nazivu. Noviji film, posle 2010. godine 

Da nije Anđa režirala?

1 minute ago, Lena said:

Da nije Anđa režirala?

Nije. Jako velika faca je glavna uloga, već u godinama i tad kad je film izašao 

Glavni glumac je imao velikog uspeha u više karijera...

Koji je ovo žanr? Neka drama?

U kakvim ulogama je inače igrala ta faca pa ga ovde ne bismo očekivali?

Drama. Glumio je u akcionim filmovima i bio je uspešan u još dve karijere... u jednoj pre nego se proslavio kao glumac :)

Aftermath?

Just now, Lena said:

Aftermath?

Ne znam dal je do mojih crtačkih sposobnosti, svi ste kontam skontali pad aviona? Desni deo slike prikazuje čoveka kako sedi naslonjen na zid a pored njega su dve body bags... scena direktno iz filma. Moram priznati da nisam ni čuo za film do danas i prilično je loše ocenjen...