Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

Džejms personalni asistent midžetima na topiku. 

Posted

U čemu je fora sa Maršalovim hintovanjem? Nemam ništa protiv čoveka, samo pitam jer ne kapiram. Bila sam odsutna par dana, može biti da sam nešto propustila.

Je li sad ok da samo hintujemo i zajebavamo se? Ako je tako, ja prva neću više da se akam sa crtanjem, i ja volim samo da pogađam.

Ili su privilegije pojedinaca? Ne može bez Jupitera i volova ni na igrici?

Nije u redu da zbog potpuno iste stvari jedni budu napušavani, Jeremija je i banovan, a drugi su cool.

• +1 1
Posted

Untitled2.thumb.jpg.8999ee8e24508d8dfa9d02d02726b269.jpg

Domaći film - 3 reči

• +1 1
Posted

u jbt kakvo ozbiljno shvatanje teme, stvarno neka čil pil svima treba :lol: evo stvarno neću više, obećavam, da ne uznemiravam duhove pppikčnerija 

ali "sad ćemo svi da se zajebavamo", pa ne mora svaka tema na forumu biti Ukrajina ili CZ v P :lolol:

aj pozdravljam vas sve, ostajte u zdravlju

Posted

Brate, jednu Lenu si uspeo da iznerviraš. Nije uopšte preozbiljno shvatanje teme, ovde itekako može da se zajebava, samo bi tema ubrzo otišla u k ako bi svi krenuli da hintuju i pogađaju, a niko da crta.

• Hvala 1
Posted

pa ja sam crtao™, samo što vi priznajete samo metode iz XVIII vijeka :lolol:

aj sad, ni prva ni deseta tema koja je otišla u kurac, prihvatite tehnološki napredak bumeri :fantom:

Posted

Pa eto, mogao si da crtaš u Paintu, kao Profa, isto ti vremena oduzme kao i ono fotošopiranje, a lepše je i autentičnije. 

• +1 2
Posted
23 minutes ago, James Marshall said:

u jbt kakvo ozbiljno shvatanje teme, stvarno neka čil pil svima treba :lol: evo stvarno neću više, obećavam, da ne uznemiravam duhove pppikčnerija 

ali "sad ćemo svi da se zajebavamo", pa ne mora svaka tema na forumu biti Ukrajina ili CZ v P :lolol:

aj pozdravljam vas sve, ostajte u zdravlju

Ma ja, samo si ti čil i bez pil zato što vazda 'oćeš da devrljiš :happy:

Posted
42 minutes ago, Profesionalac said:

Untitled2.thumb.jpg.8999ee8e24508d8dfa9d02d02726b269.jpg

Domaći film - 3 reči

Lov u mutnom

• +1 2
  • Wub 3
Posted
3 minutes ago, Lena said:

Lov u mutnom

:ziga:

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Kidate sa zadacima

• Tužno 1
Posted

ratni film? neka slobodna teritorija

• +1 1
Posted

Korporacija Midž - James da pogađa, Cana da crta, otvorena pozicija još za zadavanje zadataka :D