Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

otkud ja znam, ja dobacujem, profa ocjenjuje, nije moj zadatak :D

Posted

Meni su i pesma i izvodjač potpuno nepoznati (moram da pogledam ponovo PM da boj se setila tačnog naslova) ali to vam ne govori mnogo.

Onaj oblacic treba da aludira kada se dešava to šta se dešava sa čovekom. Sat je tu da dodatno opiše.

Posted

@Midgeta lol, nema veze, mi se fino izigrasmo, a ja sad idem stvarno :D

• +1 1
Posted

Ma ja bi ovo prizno.

Džejmsaru da zadržimo za hintove, ak već neće da crta

• +1 1
Posted

Nije pogodjen naziv pesme

Posted
6 hours ago, Valkyrie said:

Dovuče li je do dvojke, Džejmse, ili je pala na avgust?

leaving gene kelly GIF

• Haha 2
  • -1 1
Posted

nam je bilo zabavno, valjda tome i služi ova tema, to što ste od ovoga napravili neki Jugendkamp u kome je zabranjeno zajebavati se, do vas je. :vesala2:

• +1 2
Posted

Ja se sit ismejah, dok sam malo pre čitao, najozbiljnije. Samo sam čekao da vidim ka čemu je vodiš :D gif mi je samo šaljivi prikaz lošeg skretanja kod albukerkija :unsure:

da se vratimo na kurs: ex-yu bend je u pitanju - ne bih pretaerao da kažem sa 2 hit pesme. Ali nije toliko nepoznato kako pilots predstavlja. Ovo sa zagradama jeste malo zbunjujuće, negde ima zagrada, negde nema, negde nema ni reči u zagradi - ali je naziv pesme poznat sa prve 2 reči (nastavak je, kao u james-ovoj ideji - nastavak stiha).

Posted

iskreno, slika lagano može da se uklopi u ovo što smo mi iščačkali :D

Posted

:lolol:

Mi smo se super proveli, sad sto nije pogodak jbg, resice se i ovaj zadatak.

I da, Dzejmsaro nemoj da ides, meni su bili bas do jaja hintovi, taman za moj inquiring mind da bunarim :D

Posted

Pa realno može da prođe

Za prve dve reči naslova - gledati oblačić - posebno poslednje lice provalite šta predstavlja

Posted

prve dve reci su ono sta se desava u oblacicu, pa u zagradama ide (kada/gde se to desava)

nije jasno sta se desava u oblacicu?

Posted
6 minutes ago, Midgeta said:

Umro je? 

Taj proces, pa dodatno opisan

Posted

Kladim se da će ovo Đejmsovo rešenje biti bliže crtežu, nego original :fantom:

E baš me dobro nasmejaste, kakav Jugenkamp