Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

Priznajem strogi smo, ali pravični

• +1 1
  • Wub 1
Posted
7 minutes ago, Svemir Zeka said:

Nisam dugo posećivala ovo mesto i primećujem jednu pojačanu tendenciju :hitler:

Postali su strogi bas (iako pravicni), a Marsala su oterali, smetao im fotosop :((

• Tužno 1
Posted

Ništa vam ne verujem, ako ste Maršala oterali, to ke znači otišlo predaleko

Posted

Da, on je poznat kao neko ko se ne duri lako :lolol:

ae bre

• Haha 1
Posted
11 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ništa vam ne verujem, ako ste Maršala oterali, to ke znači otišlo predaleko

oterali ga valkira i litvanac

stari su to hajkači

:dry:

• Tužno 1
Posted

Šta je rekao prilikom odlaska?

Posted
1 minute ago, Svemir Zeka said:

On 8. 6. 2023. at 21:22, James Marshall said:

bravo, evo ti slobodna tema, crtaj šta ti je ćejf, ja sam skroz bez inspiracije, a svakako neću više svraćati ovdje, pozdrav :)

:sad:

Posted (edited)

Ja sam mu samo rekla da je sramota što nam češće ne crta, posebno od kako je izdominirao onim jednim zadatkom gde su bili drugovi Marks i Engels.

a on kaže onda neću da se igram i :grozan:

a i ja sam budala što se obrazlažem na provokacije.

Edited by Valkyrie
  • Wub 2
  • Tužno 1
Posted (edited)

^^okrečite žarkovo!

Edited by kud u maglu Simoviću
  • Wub 1
  • Haha 1
Posted
3 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ill Be Back See You GIF

• Haha 3
Posted

Džejmsara je mogao da otpeva zadatak!

Posted

Valk je super, koji vam je đavo. 

Iskreno crtao bih ja stalno ali me taj tehnički dio traženja papira, olovaka, poslije to fotkanje i upload mnogo smara. O kačenju table za crtanje da ne pričam.

Ovako kad uveče radim nešto i forumašim, imam od alata za kompom samo miš i fotošop, pa mi to najzgodnije. Ali ja sam čovjek koji poštuje pravila, ako su takva pravila, stvarno neću ja tu nešto da vatam krivine.

Posted (edited)

Napravite izuzetak za Marsala, uvek pri pogadjanjima pesama predlaze dojajane stvari, glupo je da ne ucestvuje

I ja sam uvaljavala Cani da crta dok nisam naucila da.precrtavam, pa nikom nista

Edited by Midgeta
Posted (edited)
6 minutes ago, James Marshall said:

Valk je super, koji vam je đavo. 

Iskreno crtao bih ja stalno ali me taj tehnički dio traženja papira, olovaka, poslije to fotkanje i upload mnogo smara. O kačenju table za crtanje da ne pričam.

Ovako kad uveče radim nešto i forumašim, imam od alata za kompom samo miš i fotošop, pa mi to najzgodnije. Ali ja sam čovjek koji poštuje pravila, ako su takva pravila, stvarno neću ja tu nešto da vatam krivine.

Najteze i najlepse je doci do ideje, to je i cilj. Kada prodjes par puta ide lagano, treba dve minute da slikas i stavis u fajl, samo deluje da je dug proces. Bar probaj jednom pa crtaj kada imas vremena.

Edited by villiem
  • +1 2
Posted (edited)

Pa zna Dzejms da crta vec, nastao je problem sto ne crta jer kako sam kaze nema pribor uvek pri ruci, mi ostali smo sektasi narkomani pa uvek imamo pictionary kit sa sobom 

Edit:

De si Vili, kuco stara 

Edited by Midgeta