Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

neka varijacija na temu : geneza

Posted

Okupljanje odbeglih robova i formiranje PPPLiberije u kojoj cveta hiljadu cvetova i crtaju se sise?

Posted (edited)

aj rešite ovo postanje pa da pičimo dalje :D(mada, ja nemam ni skener, ni aparat, ni bluetooth, pa ne znam što se trtim)

Edited by MaryPoppins
Posted (edited)

industrijska revolucija?

Edited by ToniAdams
Posted

Pa dobro, paculla a koliko reči?Nastanak PPP-a?Otcepljenje PPP-a od B92? <_<

Posted

Kad već spominjemo prapostojbinu, i tamo se od pre neki dan crće. Klik.

Posted

klasika, opet smo im uzeli foru...

Posted

Ma nek crću od muke.Di je bre ova paculla? angry.gif

Posted (edited)
Kad već spominjemo prapostojbinu, i tamo se od pre neki dan crće. Klik.
moram da priznam da je dirljiv odziv. 18 odgovora za 1 dan.ubre, nije zajebancija - ima još 1. evri onor :D Edited by MaryPoppins
Posted
Otcepljenje PPP-a od B92? <_<
to! valk je formulisala kao 'prelaz sa fb92 na ppp' ali ja priznajem i ovo :Dsad ce zadatak.....
Posted

E, sorry, morao sam malo i da radim na poslu... nisam ni pretpostavio da sam pogodio, tek sad pogledah forum. Trenutno gužva, ali za 15-ak min počinjem da crtam.

Posted
zadataklq3.jpgLako. Osoba, 2 reči.(može ovo i dosta maštovitije, al nemam vremena za crtanje)
Posted (edited)

Naravno, pored onog crno-belog stoji jugoslovenska zastava... samo što se ne vidi pošto je izbledela (čitaj - crtač je zaboravio da je nacrta)edit: pošto neću biti pri kompu nekoliko sati, šaljem rešenje i sledeći zadatak digu

Edited by Al-Khwarizmi