Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

neka varijacija na temu : geneza

Okupljanje odbeglih robova i formiranje PPPLiberije u kojoj cveta hiljadu cvetova i crtaju se sise?

aj rešite ovo postanje pa da pičimo dalje :D(mada, ja nemam ni skener, ni aparat, ni bluetooth, pa ne znam što se trtim)

Edited by MaryPoppins

industrijska revolucija?

Edited by ToniAdams

Pa dobro, paculla a koliko reči?Nastanak PPP-a?Otcepljenje PPP-a od B92? <_<

Kad već spominjemo prapostojbinu, i tamo se od pre neki dan crće. Klik.

klasika, opet smo im uzeli foru...

Ma nek crću od muke.Di je bre ova paculla? angry.gif

Kad već spominjemo prapostojbinu, i tamo se od pre neki dan crće. Klik.
moram da priznam da je dirljiv odziv. 18 odgovora za 1 dan.ubre, nije zajebancija - ima još 1. evri onor :D

Edited by MaryPoppins

Otcepljenje PPP-a od B92? <_<
to! valk je formulisala kao 'prelaz sa fb92 na ppp' ali ja priznajem i ovo :Dsad ce zadatak.....

moze li sporije ?

ajde kvarezma

E, sorry, morao sam malo i da radim na poslu... nisam ni pretpostavio da sam pogodio, tek sad pogledah forum. Trenutno gužva, ali za 15-ak min počinjem da crtam.

zadataklq3.jpgLako. Osoba, 2 reči.(može ovo i dosta maštovitije, al nemam vremena za crtanje)

Naravno, pored onog crno-belog stoji jugoslovenska zastava... samo što se ne vidi pošto je izbledela (čitaj - crtač je zaboravio da je nacrta)edit: pošto neću biti pri kompu nekoliko sati, šaljem rešenje i sledeći zadatak digu

Edited by Al-Khwarizmi